Mudrosti grčkih filozofa

Prepoznaj signale da ona više ne želi da bude sa tobom

Šta ona želi (i ne želi) da čuje u krevetu

Style in action: Outfit za trening

Branimir Brkljač – vreme je za nove priče

Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Paris Brosnan, sin poznatog glumca, započeo modeling karijeru

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Spajdermen postaje jedan od Marvelovih osvetnika

Spajdermen postaje jedan od Marvelovih osvetnika

Kada se 2002. u bioskopima u Americi počeo prikazivati „Spider-Man“ malo ko je mogao da pretpostavi da će upravo taj film zauzeti tron kada su najgledaniji filmovi te godine u pitanju. Tako je „Spider-Man“ s nešto malo više od 400 miliona dolara zarade samo u Americi iza sebe ostavio filmske gigante kao što su „Gospodar prstenova: Dve kule“, „Harry Potter i dvorana tajni“ i „Ratovi zvezda: Klonovi napadaju“. Na svetskim blagajnama prvi Spajdermen zaradio je ukupno 822 miliona dolara, a i danas se s tim rezultatom drži u vrhu tabele najgledanijih filmova ikada. Usledila su još dva nastavka – „Spider-Man 2“ iz 2004. godine koji je u svetu zaradio preko 780 miliona dolara te „Spider-Man 3“ iz 2006. godine sa svojom svetskom zaradom od 900 miliona dolara čime je prva trilogija u totalu zaradila preko dve i po milijarde dolara u svetu i s pravom se smatra jednom od najprofitabilnijih u istoriji.

16x9 Spajdermen postaje jedan od Marvelovih osvetnika

Spektakularni uspeh filma „Osvetnici“ (preko 1,5 milijardi dolara zarade na svetskim bisokopskim blagajnama) definitivno je razdoblje u kom se trenutno nalazimo označio kao deceniju filmskih super junaka. Filmovi iz Marvelovog sveta stripa nižu se jedni za drugim pa je ovog leta tako došao red i na jednog od najpoznatijih i najvoljenijih Sajdermena. Ono što će ovaj film činiti posebnim jeste što će se Spajdermen pridružiti ostatku dobro nam poznatih Marvelovih likova Ajronmenu, Kapetanu Americi, Hulku, Toru i ostalima.

Mladog Spajdermena u hitu SPIDER-MAN: POVRATAK KUĆI tumači Tom Holand.Uz njega u filmu igraju i Robert Dauni Džunior u ulozi Ajron Mena , Marisa Tomei kao tetka Maj i Majkl Kiton kao glavni negativac.

Predstavljamo vam najnoviju bisokopsku najavu za ovaj spektakularni letnji hit kog u domaćim biosopima gledamo distribuciji Con filma.

Uzbuđen zbog iskustva koje je doživio s Osvetnicima, mladi Piter Parker se vraća kući u kojoj živi s tetkom Mej, a gde ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Toni Stark. Piter pokušava da se vrati svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprečavaju misli kako se još uvek mora dokazati kao pravi super junak… A pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Piter nada, kada se u gradu pojavi novi zlikovac .

SPIDER-MAN: POVRATAK KUĆI u bioskope stiže početkom jula ove godine.

Wannabe TV

Editors choice