Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Sport i zabava

Sportske aktivnosti koje nisu trening, a u kojima ćete sigurno uživati!

Vožnja bicikla/rolera/trotineta

Ovo su jednostavne i praktične sportske aktivnosti na koje smo naviknuti otkako smo bili deca, ali to ne znači da su one manje značajne. U toplijim danima mnogo bolja opcija po vaš celokupni organizam je da se do posla vozite biciklom ili trotinetom, ili da pak šetate, nego što ćete se svakodnevno “gužvati” po prevozu. Takođe, ove aktivnosti održavaće vašu kondiciju na nivou i uvek vas činiti spremnim za akciju, a one su i pogodne za više ljudi i veća društva.

Vožnja kajaka

Vožnja kajaka je još jedna prolećno-letnja fizička aktivnost u kojoj možete uživati, i koja će vas sigurno oduševiti više nego što ste očekivali. Veslački sportovi zapravo nisu nimalo laki i veoma su fizički zahtevni za ruke, ramena i leđa, te ako ste mislili da “to nije ništa”, sigurni smo da ćete se iznenaditi. Ipak, redovno veslanje pogodno će uticati na vaš izgled, ali i na vaš um, jer ćete naučiti da cenite mir koji ono u vama izaziva. Takođe, ukoliko veslate u paru, naučićete kako da se sinhronizujete sa svojim partnerom, što će vam dobro doći u drugim zajedničkim sportskim aktivnostima i odnosima.

Seks

Nemojte se smejati i priznajte da je i ovo vama prvo palo na pamet. I uistinu, nije da seks nije i fizička aktivnost, koja sagoreva kalorije, od koje možete imati upalu mišića i koja vas čini gipkim i uvek fit. Uz to, tokom seksa se oslobađaju hormoni i endorfini, pa ćete biti ne samo jači i razgibaniji, već i srećni – tako da, sasvim je legitimno da ovaj tip treninga imate što je češće moguće.

Naslovna fotografija: instagram.com/janis_danner

Jovana

Wannabe TV

Editors choice