Druga bitna stvar je: upoznaj svoje stopalo. Da, da svi imamo deset prstiju i dve pete – stopalo kao stopalo, ali nije baš tako u potpunosti. Različita visina risa, dužina stopala, i način gaženja, čine da zapravo postoji mnogo oblika i poznajući svoj možeš mnogo lakše da odabereš odgovarajuću opremu. Pravi izbor patike možeš napraviti i prema obliku stopala i raspodeli težine, što možeš sam utvrditi pomoću stare obuće u kojoj si vežbao, prema habanju. Iako možda ne možeš da utvrdiš baš najkonkretnije šta je idealno za tebe, dobra vest je da ovaj New Balance model omogućava  udobnost većini tipova stopala.

Prvenstveno u patikama traži stabilnost, što znači pravi odnos jastučića (mekanog dela koji ublažava udar i čini svaki korak prijatnijim) i potpore. Komfor nikada nije bio tako svež i drugačiji kao sa New Balance Fresh Foam Cruz patikama za trčanje, koji zbog nove tehnologije podiže trčanje na sasvim novi nivo, zbog udobne konstrukcije i rastegljivog petnog dela, sa dodatnom petljicom za lakše obuvanje. Minimalno opterećenje na središnjem delu obezbeđuje stabilnost i sigurnost, dok ti precizno postavljeni Fresh Foam jastučići omogućavaju da se krećeš slobodno i sa mekanim dočekivanjem pri svakom koraku.

41 Šta sve treba da znaš pre nego što kupiš patike

Ukoliko ti se dopada ovaj model patika, obavezno poseti najbližu SportVision prodavnicu, čekiraj njihov sajt kao i Facebook stranicu!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Foto: Marija Timotijević

Comments