Zodijački znak vas odaje u pozitivnim i negativnim shvatanjima, stavovima i ponašanju. Evo šta treba, u zavisnosti od toga kom horoskopskom znaku pripadate, da promenite kod sebe, da biste se bolje osećali.

Ovan – Ovnovi su nezavisni i spremni da krenu sami u nepoznato. Životna rutina i dugoročna usredsređenost je za njih najveći izazov. Oni treba da nauče da život nije avanturistički film u kome je svaka scena uzbudljivija od prethodne i da prihvate kao vrunski izazov – da ostanu dosledni, prisutni i posvećeni jednoj stvari. To je avantura koju još nisu isprobali.

Bik – Bikovi treba da prestanu da se plaše da će ih ljubav ograničiti, usporiti i sputati. Ne želi svako ko vas voli, da vas veže i zaustavi i neće svako zahtevati da se odreknete slobode koju toliko volite i da promenite način života. Budite otvoreni za osobe koje će vas voleti i prihvatati takve kakvi ste.

Blizanci – Oni generalno imaju problem da odluče šta hoće, jer hoće sve odjednom. Oni biraju i odbacuju interesovanja, želje i zamisli, kao što drugi menjaju čarape. Potrebno im je da odbace osećanje krivice što su tako promenljivi. Neko će već umeti da izađe na kraj sa vašom strastvenošću i munjevitošću i ne treba da razmišljate o tome kako da se prilagodite i šta će neko misliti o vama. Uživajte u svojoj energiji, akciji i kreativnosti.

Bonsai Šta treba da promenite u svojim stavovima – prema horoskopu

Rak – Rakovi imaju kapacitet za osećanja. Umeju da se otvore i da vole, ali time su izloženi povređivanju i patnji. Oni treba da odbace prošlost – neka tamo ostanu sva povređujuća iskustva sa onima koji nisu umeli ni da prime, ni da uzvrate. Okrenite se ka budućnosti, u kojoj ćete naći odgovarajuću osobu.

Comments