Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Sport i zabava

Stvari na koje muškarce niko ne upozorava na vreme

1/3

Možda su vam roditelji rekli, pripremili vas, podržavali vas i razumeli kroz odrastanje, ali veće su šanse da ste većinu stvari morali sami da provaljujete i da to razotkrivanje i suočavanje i dalje traje. Možda tako treba, jer niko ne može unapred da nas pripremi za život. Nema obuke, nema generalne probe, uskočiš u život naglavačke nekako plivaš. Od zaštićenog maminog dečačića treba da postanete muškarac i zaštitnik, a kako to da postignete, izgleda da treba sami da shvatite. Instinkti pomažu, ali pomaže i malo razmišljanja i zdravog razuma. Da ne govorim o lošim iskustvima – ona su od najveće pomoći.

Ili se uklapate u stereotipe, ili se borite protiv njih

Čim se prvi put suprotstavite školskom siledžiji (svaki razred ima bar jednog takvog) ili se pridružite njegovoj ekipi, napravili ste izbor koji ćete nastaviti da pravite celog života. Ako hoćete da mislite svojom glavom i zastupate svoje vrednosti, verovatno ćete morati i da se bijete za njih – bukvalno i figurativno. Ali verovatno vas niko nije upozorio da borba protiv stereotipa ume da bude sama po sebi stereotip – ako ne prihvatate odgovornost i autoritete, prosto se od vas očekuje da budete problematičan tip i baraba. Pobedili ste kad shvatite da uopšte ne morate da birate između crnog i belog.

stvari na koje muskarce niko ne upozorava na vreme 1 Stvari na koje muškarce niko ne upozorava na vreme

Kad se zaljubite, svet se okreće naglavce

Možda ste već dovoljno iskusili da ste počeli da izbegavate da se vezujete i da zazirete od ženske snage i rešenosti koju one umeju da pokažu u partnerskom odnosu. Niko vas nije upozorio da će vaša snaga i rešenost biti stavljena na beskompromisnu probu, prvi put kad zavolite neku curu. Jer snaga zahteva da muškarac bude jak, a ostane nežan, da ume da postavi granice, a da ne bude grub i da ne zapostavlja ženu, da se brine o njoj, ali i da dozvoli da ona brine o njemu, da pokaže ranjivost, a da ne podlegne ranama. Žene dotiču u vama ono mesto koje je ostalo u dečaštvu i koje vas zbunjuje, jer ne znate gde mu je mesto.

Wannabe TV

Editors choice