Riselshajm. Mats Humels (Mats Hummels) cilja, šutira… i pogađa prečku. Lopta se odbija i pada tačno na krov Opel Movana, parkiranog iza gola. Da li bi ovo trebalo da bude reklama za proizvođača automobila? Da, jer svako može da uradi marketing na tradicionalan način. U novom Opelovom hitu na društvenim mrežama, zvezde su sportisti. Ipak, u centru pažnje ovoga nije samo Opelov partner, Borussia Dortumund. Uskoro se početni udarac pretvara u uzbudljivi duel sa „svakodnevnim herojima“, Movanom, Vivarom i Comboom i njihovim vozačima. Zvezde Borussije Dortmund su zapanjene fudbalskim veštinama graditelja i zanatlija.

Ispostavlja se da je reč o F2Freestylers majstorima, verovatno najpoznatijim fudbalskim „freestylerima“ na svetu. Oni su fascinirali internet zajednicu širom zemljine kugle svojim veštinama. Pored toga, ovaj duet je predstavio svoje trikove i u novom Opelovom klipu. Driblinzi, akrobatski pokreti i precizni šutevi kroz vozilo, zbunili su gledaoce novog videa za društvene mreže, koji je nedavno postao dostupan i na internet stranici Borussije Dortmund, kao i svim društvenim mrežama.

Opel BVB Heroes 301017 #Svakodnevniheroji: Čak i zvezde fudbalskog kluba Borussia Dortmund ponekad promaše

„Video klipovi namenjeni društvenim mrežama u vezi sa temama kao što su partnerstva sa svetom fudbala i automobilizma, kao i drugih oblasti, predstavljaju novi stub komunikacije marke Opel. Oni pojačavaju emotivni aspekt lojalnosti prema brendu i prikazuju Opel u iznenađujućem i nekonvencionalnom svetlu. Upravo tu leži naša snaga“, rekla je šefica Opelovog marketinga, Tina Miler (Tina Müller).

U novom videu Opel je predstavljen u drugačijem, iznenađujućem svetlu. Isto važi i za vozila Opel komercijalnog programa koja „učestvuju“ u videu. Ovaj LCV trio ne samo što impresionira dobro poznatim vrlinama poput solidarnosti i pouzdanosti, već i svestranošću, kao ključnom osobinom u #everydayheroes spotu. Akcenat je stavljen na očigledan zabavni potencijal Movana, Vivara i Comboa. Iskošena podna platforma vozila i otvorena zadnja vrata, iskorišćena su do savršenstva od strane F2Freestylera u cilju demonstracije njihovih trikova. Izazovan Opelov klip je dostupan na Dortmundovoj internet stranici, Facebooku, YouTube-u, kao i pod tagovima #everydayheroes i #svakodnevniheroji.

Comments