Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Svetsko takmičenje u uživanju u tompusima u Budvi

Svetsko takmičenje u uživanju u tompusima u Budvi

Crna Gora po prvi put postaje domaćin prvog svetskog takmičenja u uživanju u tompusima koje će se održati u sredu 28. juna 2017. godine sa početkom u 20h u Merit VIP Room u kazinu Avala u Budvi. Nakon dvadeset četiri države od Bangkoka do Rusije, u kojima se ovaj događaj održao, predsednik i osnivač Marko Bilić sa svjetskim pobednikom Darenom Kofijem (Darren Cioffi) i gostima iz celog sveta stižu na hedonistički događaj sezone. Uživanje u tompusima je nešto što treba biti opuštajuće i nešto gde treba uživati u ukusima i aromama duvana.

G5A9516 copy Svetsko takmičenje u uživanju u tompusima u Budvi

Organizatori će učesnicima na početku objasniti pravila i procedure takmičenja, a gosti će uživati uz zvuke vokala Martine Vrbos i ukus Gentleman’s Jack-a.

Crna Gora je najbrža zvijezda krilatica regije koja je vinula cijeli ovaj prostor u visine, a njena predivna obala​ sa pratećim sadržajima koji je uzdižu na najelitniju poziciju, spremna je pokazati svima koji budu dio Cigar Smoking World Championship iskustva u Crnoj Gori, da je biser kojem sjaje najelitnije svjetske destinacije. Cigar Smoking World Championship Montenegro ima za cilj kvalitet a ne kvantitet. To ćemo i isporučiti!​” rekao je Marko Bilić, osnivač ovog takmičenja.

Glavna nagrada za pobednika je specijalno izrađen švajcarski sat Cuervo y Sobrinos u vrednosti od 4500 evra i brojni pokloni.

Wannabe TV

Editors choice