Bliži nam se kraj godine, pa svodimo utiske i sumiramo sve ono što se tokom nje dešavalo. Svakako je i internet zauzeo veoma važno i bitno mesto, budući da nema više osobe koja može bez njega da živi. S toga, istraživanja su sprovedena po svetu, te smo saznali, ovo su najpretraživaniji pojmovi na Google-u u 2016. godini.

Mnogo toga se našlo u ovom izboru, ali ono što se najčešće pretraživalo i tražilo na internetu, sasvim očekivano, jeste igrica koja je napravila pravu pometnu u svetu. Pokemon Go igrica je koja je bukvalno zaludela svet, nakon koje su ljudi doživljavali svakakve situacije, pa i one dosta loše. Jedan od najpretraživanijih pojmova u stvari je ova interaktivna igrica koja je mnoge “izvela” iz kuće.

olimpijske igre Top 10 najpretraživanijih pojmova na Google u u 2016. godini

Ovo će muškarcima biti sasvim logično. Ono što se najviše “guglalo” u ovoj godini, posebno u periodu održavanja, odnosno u avgustu mesecu, bile su Olimpijske igre. Ove godine su održane u Rio de Žaniru, a svi su se interesovali kako o tome, tako i o istoriji ovih Igara, što je “Olimpijadu” učinilo pojmom za koji je ceo svet postavljao pitanja.

Comments