KAPITEN OBJASNIO: Mitrović o prepirci sa novinarima

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović obajsnio je situaciju koja se desila prilikom odlaska u svlačionicu odnosno kada su on i Vladimir Štimac praktično izneli sa terena Kvinsija Milera.

ZVEZDA CSKA 04 1024x732 Vesti iz sveta sporta: Lorenco napušta Jamahu

Amerikanac je nezgodno stao prilikom slavlja sa navijačima, srećom nije se ozbiljnije povredio, a nagađalo se da je u svemu imao ulogu i neko od predstavnika “sedme sile” zbog čega je Mitrović podigao glas.

Nastavak teksta pročitaj ovde. 

KAO DŽERARD: Toti se seli u Ameriku

Sve se glasnije govorka da bi Frančesko Toti mogao da krene stopama Stivena Džerarda odnosno da kraj karijere dočeka u američkoj MLS ligi.

toti pelota ugovor Vesti iz sveta sporta: Lorenco napušta Jamahu

Kako prenose italijanski mediji 39-godišnji fudbaler Rome već pregovara o seldibi u SAD tačnije u klub Njujork Kosmos koji je zainteresovan da ga dovede u svoje redove.

Nastavak teksta pročitaj ovde. 

MILER NAJAVLJUJE: Navijači Zvezde mogu da se nadaju…

Košarkaši Crvene zvezde su porazom od moskovskog CSKA prethodne večeri završili svoje učešće u Evroligi ove sezone i već tada su počele spekulacije oko toga ko će da ode, a ko da ostane na Malom Kalemegdanu.

ZVEZDA CSKA 19 1024x732 Vesti iz sveta sporta: Lorenco napušta Jamahu

Među onima koji su prvi na spisku za odlazak je i Kvinsi Miler za koga se navodno interesuje Makabi, ali Amerikanac je najavio da nije nemoguće ni da ostane u redovima srpskog šampiona.

Nastavak teksta pročitaj ovde. 

Comments