Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Vreme je da se spremite za Lovefest

Vreme je da se spremite za Lovefest

1/2

Jedanaesti Lovefest biće održan od 3. do 5. Avgusta u Vrnjačkoj Banji i kao i do sada, pored najvećih imena svetske elektronske scene, oni koji odlaze na festival ljubavi zbog ponude na rok-stejdžu, biće prijatno izaneđeni „poslasticama“ koje će tamo biti servirane.

Zvanično obaveštenje organizatora Lovefesta medijima glasi ovako:

Lovefest je objavio line up za ovogodišnji Live Stage na kome će ovog leta nastupiti neki od kultnih regionalnih bendova, kao i dosta sastava, koji se poslednjih godina vrtoglavo probijaju ka vrhu domaće alternativne scene.

Na ovogodišnje izdanje Lovefesta u Vrnjačku Banju stiže rok legenda Goran Bare sa svojim bendom “Majke”.Kultni hrvatski sastav okupljen u novom ruhu tokom nastupa osim svima poznatih hitova, predstaviće i novi singl. Ovogodišnji program Live bine zastupa gotovo sve žanrove alternativne scene, pa će tako tokom tri festivalska dana nastupiti i legende panka KBO! i Goblini, rege sastavi Del Arno Bend i Hornsmen Coyote, Lira Vega, Popečitelji, Ničim Izazvan, kao i sastav koji sebe opisuje kao tehnički prekvalifikovan folk-metal bend iz Novog Sada i legendarnu super-grupu Pero Deformero. Za ljubitelje indi zvuka na Lovefest Live stižu i Obojeni program, Artan Lili i dvojac Ti.

Lovefest Majke GoranBare Vreme je da se spremite za Lovefest Lovefest Bekfleš Vreme je da se spremite za Lovefest Lovefest Goblini Vreme je da se spremite za Lovefest

Wannabe TV

Editors choice