Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Sport i zabava

Yinka Ilori ponovo briljira – zavirite u njegov blještavi skejt park u Majamiju

1/2

Britanski vizionar, dizajner Yinka Ilori je svoj autentični šarenoliki stil preneo i na rasklopivi skejt park u Faena distriktu u Majami Biču, u toku Majami art nedelje. Nazvan Skateable Object Park, ova privremena instalacija sačinjena je od losos-ružičastih rampi i jarkožutog poda. Skejt park predstavlja deo petodnevnog programa umetničkih aktivnosti zvanih Unique Design X Miami @ Faena District, a odvija se u Majami Bič kompleksu koji je podigao argentinski biznis magnat Alan Faena.

Majami Bič skejt park predstavlja veliko prostranstvo okruženo segmentima s travom i drvećem, dok su skejt rampe neobičnog oblika obojene mešavinom losos-ružičaste, narandžaste, zelene i plave boje. Ilori je inspiraciju pronašao u partnerstvu sa The Skatepark Projectom američkog skejtera Tonyja Hawka – neprofitne organizacije sa misijom da obezbedi pristupačna mesta za mlade ljude koji se bave skejtbordingom u nedovoljno opremljenim zajednicama. Svake godine, Unique Design X Group angažuje umetnika koji će dizajnirati i instalirati privremeni skejt park u Majamiju.

Da bi se napravio trajni skejt park, potrebna su velika finansijska ulaganja, kao i obezbeđivanje velikog javnog prostora, navode iz dizajn grupe. Drugi nedavni skejt park projekti uključuju i La Duna u Meksiku, čiji je dizajn bio zasnovan na valovitim oblicima peščanih dina.

Karakterišući se kao “tim arhitekata i dizajnera opsednutih bojom”, Ilorijev studio je čuven po svom energičnom i često složenom radu. Prošle godine je transformisao i bivšu izložbenu salu u Francuskoj u još jedan skejt park jarkih boja.

Wannabe TV

Editors choice