Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Sport i zabava

Za sportiste koji teže vrhunskim rezultatima – u Srbiju je stigao novi model najpopularnije patike za trening

Kakva god vrsta patika da vam je neophodna, verovatno ih birate vrlo detaljno i sigurno moraju da odgovore na niz zahteva, počev od udobnosti, kvaliteta i izdržljivosti, do toga da su lepe na oko. Upravo je Reebok stvorio brend koji je prepoznatljiv širom sveta time što je uspeo da prilagodi klasičnu patiku za trening brojnim potrebama i ukusima, dizajnirajući ih u različitim stilovima i bojama. Međutim, postavlja se pitanje postoji li model koji istovremeno ispunjava stroge kriterijume za treninge, ali i da može da se nosi u svim prilikama?

Za sportiste koji teze vrhunskim rezultatima u Srbiju je stigao novi model najpopularnije patike za trening 2 Za sportiste koji teže vrhunskim rezultatima   u Srbiju je stigao novi model najpopularnije patike za trening

Odgovor je pozitivan, a ime mu je Nano X2. Reč je o najnovijoj silueti čuvene linije ovog brenda pod sloganom Official Shoe of You, koja je stigla i u Srbiju. Dizajnirana je da zadovolji potrebe sportista koji teže vrhunskim rezultatima, kao i fitnes entuzijasta. Fokus stavlja na izdržljivost i stil, napravljena je da bude patika za koju se očekuje da će najviše da se nosi od svih Nano do sada.

Za sportiste koji teze vrhunskim rezultatima u Srbiju je stigao novi model najpopularnije patike za trening 3 Za sportiste koji teže vrhunskim rezultatima   u Srbiju je stigao novi model najpopularnije patike za trening

Osmišljen da obezbedi najveću prilagodljivost napornim treninzima, kao i svakodnevnim koracima, Nano X2 nastavlja da se fokusira na brzinu, udobnost i kontrolu, ali istovremeno pruža inovativni dizajn i stil kako bi se uklopio u razne životne stilove. 

Novi detalji uključuju: rekonstruisano FlexWeave pleteno gornjište patike koje pruža poboljšanu zaštitu i daje novi stil, dok poboljšani oblik i tanja, definisanija postavka za petu pomažu u povećanju stabilnosti. Takođe, novi model obuhvata i Floatride energetsku penu koja nudi dodatnu potporu u prednjem delu stopala radi udobnosti i podrške.

Za sportiste koji teze vrhunskim rezultatima u Srbiju je stigao novi model najpopularnije patike za trening 6 Za sportiste koji teže vrhunskim rezultatima   u Srbiju je stigao novi model najpopularnije patike za trening

Ovog aprila, potpuno novi Reebok Nano X2 globalno dostupan je u raznim bojama i veličinama na sajtu Reebok, kao i u Sport Vision i Intersport radnjama  i njihovim online šopovima. 

Wannabe TV

Editors choice