Iako se za Noć veštica podrazumeva sve što je zastrašujuće, horor filmovi, uklete kuće, paučina na sve strane, ima i onih koji ne vole da provedu praznik na taj način, već preferiraju kokice, ušuškanost, zabavan film i toplu čokoladu. Ukoliko spadaš u ovu drugu vrstu ljudi, onda imamo 15 savršenih filmova za tebe.

“Practical magic”

Sandra Bulok i Nikol Kidman u istom filmu. U pitanju su dve veštice koje magijom pokušavaju da poboljšaju svoj ljubavni život. Dobra zabava je zagarantovana.

1 15 najboljih nezastrašujućih filmova za Noć veštica

“Hocus pocus”

Već na osnovu slike možeš da zaključiš da ćeš se smejati do suza. Takođe su u pitanju veštice, a jednu od njih glumi čuvena Sara Džesika Parker, u periodu pre Seks i grada. Naime, ove veštice su oživljene nakon tri veka, baš na Noć veštica.

2 15 najboljih nezastrašujućih filmova za Noć veštica

“Beetlejuice”

Vinona Rajder u svom tinejdž dobu zastrašena duhovima prethodnih vlasnika kuće u koju se uselila? Vredi baciti pogled na ovaj film.

3 15 najboljih nezastrašujućih filmova za Noć veštica

“The Rocky horror picture show”

Čuveni mjuzikl  iz 1975. godine o mladom sveže verenom paru koji, nakon što im se auto iznenada pokvari, završe u rukama ludog naučnika.

4 15 najboljih nezastrašujućih filmova za Noć veštica

“Young Frankenstein”

Film iz 1974. godine koji je zapravo parodija na klasični horor film, u čijem centru pažnje je doktor Frankenštajn koji se bavi nedozvoljenim eksperimentisanjem.

12 15 najboljih nezastrašujućih filmova za Noć veštica
Comments