Svaka nova televizijska sezona donosi neke serije od kojih se mnogo očekuje. Publika sa nestrpljenjem iščekuje premijeru, a televizije se trude da ova ostvarenja promovišu što više mogu. I mada u ovim serijama glume zvučna imena, to nije dovoljno da bi se osvojila publika. U današnjoj hiperprodukciji, televizije nemaju strpljenja za one serije koje nemaju dobru gledanost, zbog čega mnoge od njih budu brzo otkazane. Kako je vreme otkazivanja uveliko u toku, donosimo listu serija koje su najviše razočarale u aktuelnoj TV sezoni.

Wicked City

Wicked city 7 novih SERIJA koje su završile kao potpuni promašaj

Nakon serije Dekster, televizije su postale naklonjene serijama koje za glavne protagoniste imaju serijske ubice. Bio je tu “Hanibal”, koji je otkazan, ali je nova serija pod nazivom “Wicked City” obećavala. Mnogi su verovali da će Ed Vestvik, koji je postao poznat po ulozi u seriji “Gossip girl”, biti dovoljan da premijera bude gledana. Međutim, to na kraju nije ispalo tako. Samo 2.5 miliona ljudi je pogledalo premijernu epizodu, a serija je otkazana nakon tri nedelje emitovanja.

Of Kings and Prophets

Serija Of Kings and prophets 7 novih SERIJA koje su završile kao potpuni promašaj

Pokušaj televizije ABC da napravi seriju koja će biti pandan Igri prestola završio se neslavno. Mada je serija dobila različite ocene od strane kritičara, publika se nije pojavila. To je glavni razlog zašto je ova serija otkazana nakon samo dve epizode.

The Player

Serija The Player 7 novih SERIJA koje su završile kao potpuni promašaj

Vesli Snajps – ime zbog koga je ova serija dospela u žižu interesovanja od samog početka. Zahvaljujući migraciji glumaca iz filmova na televiziju, koja je posebno aktuelna u poslednje vreme, televizija NBC je uspela da sklopi ugovor sa Snajpsom za ovu seriju. Problem koji je nastao je što mu ova uloga uopšte ne stoji. Kritičari nisu poverovali da serija može da bude zanimljiva, gledanost je bila mizerna, što je uticalo da NBC ekspresno ukine ovu seriju.

Comments