Adolf Hitler, nemački kanceral, koji je rođen u Austriji i doveo do Drugog svetskog rata u kome je stradalo više desetina miliona ljudi širom Evrope. Ovo je najkraći i najpoznatiji opis ozloglašenog nacističkog vođe. Ipak, postoji  još  mnogo pikantnih podataka i veoma čudnih činjenica koje možda ne znate o najomraženijem čoveku u istoriji.

Adolf Hitler je u mladosti  bio zaljubljen u Jevrejku koja se zvala Stefani Ajzak. Nikada nije skupio hrabrost da joj kaže bilo šta vezano za ljubav koju prema njoj oseća. Imao je fantazije o tome da je kudnapuje i čak da izvrši samoubistvo zajedno s njom, što i liči na njegovo ponašanje.

Firer je imao ekstremni oblik gastritisa i zbog toga je često “ispuštao gasove“.

Kada je reč o seksualnom životu postoji interesantan podatak a to je da bi uspeo da se “zagreje” za svoju damu, Adolf Hitler bi sebi ubrizgavao bikovu spermu.

Hitler je bio vrlo zainteresovan za svoju nećaku, Geli Rubal, najverovatnije seksualno. Provodio je mnogo vremena sa njom i pričalo se da su njihova druženja prevazilazila “rođačke odnose“.

Hitler je imao sestrića Vilijama Patrika Hitlera, koji se borio protiv njega na strani američke vojske. Patrik je čak i radio za Adolfa nekoliko godina, što najverovatnije objašnjava zašto je promenio stranu.

hitler wannabeman Adolf Hitler i zanimljive činjenice o njemu
Comments