Raised by Wolves

Ovu naučnofantastičnu seriju režirao je čuveni reditelj Ridley Scott, iza kojeg stoje poznati blockbuster filmovi kao što su “Alien”, “Gladiator”, “Hannibal”.. a ako ste upoznati sa njima, znate otprilike šta biste mogli da očekujete od ove serije. Ona je smeštena u zamišljenoj, dalekoj budućnosti u kojoj je broj ljudi mali, na misterioznoj planeti, a u fokusu priče je dvoje androida koji su došli da pokušaju da odgaje nekolicinu ljudske dece. Naravno, stvari su mnogo komplikovanije nego što se isprva čine, a kako priča odmiče, saznajemo neočekivanu, širu istinu iza svega.

Lovecraft Country

Ovo je još jedna serija namenjena ljubiteljima naučne fantastike, u kojoj se mešaju američka istorija, horor i supernaturalne sile. Priča prati mladog vojnika, Afroamerikanca, nakon njegovog povratka kući iz Drugog svetskog rata, koji kreće u potragu za svojim nestalim ocem. Na ovoj potrazi pronaći će mnogo više nego što je očekivao.

I May Destroy You

Ova serija na jedinstven i savremen način prati priču milenijalke Arabelle, koja je doživela seksualno nasilje ali ga se ne seća. Njen put ka otkrivanju događaja koje je potisnula prikazan je realno i tako kako bismo svi mogli da ga razumemo i saživimo se njime, jer se iskreno bavi temama neočekivanih opasnosti, dejtovanja i veza u 20-om veku.

Naslovna fotografija: instagram.com/undoinghbo

Jovana

Comments