Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

#styleinspofriday – Noah Centineo

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Mrtvi uglovi koji vam ometaju manevrisanje u u seksu

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Muzika

Albumi koje morate čuti barem jednom u životu

1/2

Svi mi slušamo muziku, ali od ogromne količine razne muzike koja nam se nudi, veoma se lako može desiti da poneko sjajno muzičko ostvarenje jednostavno – propustimo. Nekada to i nije mnogo važno, jer svakako su pred nama godine i godine života u kojima ćemo čuti i doživeti mnogo novih melodija, ali nekada je i zaista šteta, onda kada se tokom našeg života pojave albumi koji bi ga mogli promeniti, a mi ih propustimo. Zato, prođite kroz listu jedinstvenih albuma u nastavku teksta, koje bi svako trebalo da čuje makar jednom u životu. A nakon što ih pustite jednom, sigurni smo da ćete ih slušati na repeat.

Kanye West – 808s & Heartbreak

Ovo je jedan od albuma koji je napravio pravu prekretnicu na rep sceni, a nije bio naročito popularan u onom trenutku u kom je izašao. Ipak, generacije rep muzičara, koje su ga slušale u trenutku kada je izašao, odlučno tvrde da je veoma uticao na njihovo buduće stvaranje – a među njima se nalaze legendarni muzičari poput Franka Oceana, Tylera The Creatora i generalno muzičara iz kolektiva Odd Future. U svakom slučaju, sada je već poznato da je Kanye West izvrstan muzičar – pa ako ste slušali neke njegove novije albume, a propustili ovaj, definitivno mu se vratite.

Frank Ocean – Blond

Kao što smo rekli, jedan od rep muzičara na kog je uticalo stvaračlaštvo Kaynea Westa svakako je Frank Ocean, čiji je talenat, mogli bismo slobodno reći, nemerljiv. Nakon takođe sjajnog albuma “Chanel Orange”, Frank je izdao ovaj album kojim je pomerio granice muzike u svom muzičkom polju. Ovaj emotivni album će vas veoma lako uvući, a Frankov glas, tekstovi i iznenadne promene u bitovima će vas zadržati i potpuno zaokupiti vašu pažnju.

The National – High Violet

Bend The National jedan je od onih retkih bendova čiji je svaki sledeći album, kako bi rekao moj prijatelj, bolji od prethodnog. I svaki put pomislite, “ma ne može bolje od ovoga”, i bude. Među albumima benda The National izdvojili bismo album “High Violet” kome se često vraćamo i sa kojeg je čuveni hit “Bloodbuzz Ohio”. Ukoliko ih niste uživo poslušali do sada, preporučujemo!

Gorillaz – Plastic Beach

Bend Gorillaz jedan je od bendova koje ni u kom slučaju ne bi trebalo da propustite. Osnivač ovog neverovatnog kolektiva, koji na jedinstven način u svojoj muzici spaja hip hop, elektronsku muziku i alternativni rock, je čuveni britanski muzičar Damon Albarn, koji vam je možda poznat i kao jedan od članova benda Blur. Album “Plastic Beach” vam garantovano neće izaći iz glave danima nakon što ste ga preslušali.

Wannabe TV

Editors choice