Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Muzika

Albumi koje morate čuti barem jednom u životu

David Bowie – Black Star

David Bowie je prava muzička legenda, što slobodno možemo reći, i što postojanje njegovog poslednjeg studijskog albuma “Black Star” apsolutno potvrđuje. David je samog sebe ispratio sa sveta ovim sjajnim i bolnim albumom, i učinio da on ostane i postane prava misteriozna legenda – za koju nismo sigurni da li je čovek, ili stranac koji nas je ipak samo posetio sa nekog drugog, neverovatnog sveta.

Arctic Monkdeys – AM

Britanski bend Arctic Monkeys probio se kao bend buntovnih tinejdžera – ali ostaće zapamćen kao bend ozbiljnih rock muzičara koji su nas opčinili izvedbama svojih najpoznatijih hitova. Album “AM” koji je, kao i mnogi dobri albumi, prostekao iz frontmenovog raskida sa dugogodišnjom devojkom, savršen je album za slušanje nakon raskida, u periodu kada patite, zbunjeni ste i besni na ceo svet oko vas. Ovaj album će udariti pravo u vaša osećanja i trebalo bi to da mu dopustite.

Andreson .Paak – Malibu

Muzičar Anderson .Paak zalečiće vas svojim glasom i pozitivnom energijom koja izbija iz svake note koju proizvede. Album “Malibu” je jedan od njegovih klasika, a mi ga možemo slušati bez prestanka u svim onim sunčanim letnjim danima kada smo neodoljivo dobro raspoloženi!

James Blake – Assume Form

James Blake je jedan od najnežnijih muzičara čije note će vas opčiniti, a savršen je za slušanje na dejtu sa devojkom koju želite da zavedete. Njegovi albumi su izvrsni i nakon što ih jednom budete pustili, iznova i iznova ćete im se vraćati. Na albumu “Assume Form” pronaći ćete i nekoliko sjajnih kolaboracija.

Naslovna fotografija: instagram.com/gorillaz

Jovana

Wannabe TV

Editors choice