Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Umetnost i kultura

Čuveni muzičari Anderson .Paak i Bruno Mars predstaviće nam zajednički album kao grupa Silk Sonic

Prve reakcije većih muzičkih kritičara na ovaj singl bile su sjajne, a očekivanja od albuma samo su podignuta za stepenik više. Neki ovaj duo već nazivaju saradnjom godine, a mi se nadamo da će .Paak i Mars ispuniti velika očekivanja kako kritičara, tako i svojih vernih fanova. U kreiranju albuma se kao gost pojavio i čuveni američki funk muzičar, Bootsy Collins. Novi Silk Sonic dvojac premijerno je i izveo svoj hit “Leave The Door Open” na ovogodišnjoj, 63. dodeli Grammy nagrada, gde su uspeli da zapale pbliku i dobiju veoma pozitivne reakcije. Ako i sami pustite ovaj novi hit koji je u prvoj nedelji na YouTubeu već dostigao 40 miliona pregleda, i sami ćete razumeti zašto je to tako.

Iako se o ovom projektu još uvek ne zna mnogo, pretpostavlja se da su na materijalima za album .Paak i Mars radili još 2017. godine, u čuvenom Abby Road studiju sa Nile Rodgersom i muzičarima iz kolektiva Disclosure, nakon što su zajedno bili na turneji. Ipak, projekat je ugledao svetlost dana tek sada, tri godine kasnije, i iskreno u ovom nestalnom vremenu globalne pandemije – dobro će nam doći malo uživanja u opuštajućim soul tonovima koji unose pozitivnu energiju i vibacije.

Nekadašnji album Andersona .Paak-a pod nazivom “Malibu” i dalje je na našim plejlistama kad god želimo da unesemo dobro raspoloženje ili napravimo žurku (u uslovima u kojima se to danas može učiniti) i zato smo sigurni da će njegova i Bruno Marsova saradnja, ako je to uopšte moguće, još veće hitove od onih koje su ovi muzičari zasebno imali do sada. I priznajte, i sami sigurno napamet već znate neke od Marsovih hitova! Sa nestrpljnjem pratimo sve nove vesti vezane za ovu kolaboraciju, i čekamo izlazak albuma i novih singlova. A do tada, uživamo u pesmi “Leave The Door Open”, kao i u starijim hitovima ovih sjajnih muzičara. Vreme je da se soul i funk konačno vrate na muzičku scenu, i sve nas prodrmaju!

Naslovna fotografija: instagram.com/anderson._paak

Jovana

Wannabe TV

Editors choice