Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Umetnost i kultura

Facebook Giveaway: Knjige koje svaki muškarac treba da pročita

Niko se nije naučen rodio, pa zato svi mi tokom života učimo! Neprestano tragamo za novim štivom koje će nam pružiti potrebno znanje, a koje će nam ipak ostaviti dovoljno prostora da sa svakim novim pročitanim poglavljem, naučeno primenimo i u praksi. Upravo su takve knjige Brajana Trejsija, jednog od najčitanijih i najpopularnijih autora na svetu. Danas vam poklanjamo dve knjige ovog autora koje svako od vas treba da pročita – knjige “Moć govora” i “Ciljevi”.

Svi bismo želeli da se naši govori više slušaju i bolje pamte, neki iz profesionalnih, a drugi iz ličnih razloga. Baš zato je Brajan Trejsi, tokom godina proučavao tehnike najboljih govornika u svetu i odlučio da ih sve predstavi u jednoj knjizi – “Moć govora”. Uspeo je da prepozna njihove tajne, a pokazalo se da su one vremenom imale mnogo uspeha u praksi, ne samo kada govorimo o upečatljivim govorima, već i o promocijama, predavanjima i prezentacijama.

Ova knjiga će vam pomoći da pripremite uverljiv govor, bilo da je reč o neformalnom sastanku ili nastupu pred grupom ljudi. Tokom čitanja, uspećete da prepoznate svoj stil u govorništvu, da isprobate različite pristupe kako biste imali pun izražaj i, što je najvažnije, imaćete više samopouzdanja. Ova knjiga će vam skrenuti pažnju na značaj govora tela i na veoma jednostavan način objasniti kako da napravite upečatljive prelaze sa jedne tačke na drugu i kako da završite govor za pamćenje. Ona prevazilazi osnovne principe govorništva, upućujući vas u najmoćnije tajne impresionaranja publike, omogućavajući vam ne samo da efikasno komunicirate, već i da isto tako menjate mišljenja drugih o temama koje su suštinski važne za vaš uspeh.

knjige 1 Facebook Giveaway: Knjige koje svaki muškarac treba da pročita

Pored knjige “Moć govora”, knjiga koju sigurno nećete ispuštati iz ruku nosi jednostavan, ali vrlo efektan naziv – “Ciljevi”. Zašto baš ova knjiga? Zato što je vaše vreme dragoceno, i vreme je da vaša sreća i uspeh zavise samo od vas i da vi budete kreator svoje budućnosti. Upravo najveće traćenje života predstavljaju godine nastojanja da postignete nešto što biste zapravo mogli da postignete za svega nekoliko meseci. Pridržavajući se praktičnog, oprobanog, procesa zatvaranja i ostvarivanja ciljeva, bićete u stanju da postignete neuporedivo više u periodu kraćem nego što ste ikada mislili da je izvodljivo. Brzina kojom ćete se kretati napred i ka vrhu zadiviće i vas i vaše okruženje. Oslobodite svoj potencijal, prigrabite papir i olovku i počnite iz početka – od CILJEVA!

Ako smo vas zaintrigirali, vreme je da učestvujete u našem Facebook Giveaway-u. Delimo 3×2 knjige. Sve što treba da uradite je da:

1. Zapratite Facebook profil Finesa – edukativni centar,

2. Zapratite Facebook profil Wannabe Man,

3. U komentaru ispod pinovanog posta na Facebook stranici Wannabe Man napišete za koje ciljeve biste vi iskoristili savete iz ovih knjiga, tagujete tri prijatelja i tako ih pozovete da učestvuju u Giveaway-u.

Giveaway traje od 27. marta do 3. aprila, kada će i biti proglašeni dobitnici ovih sjajnih knjiga!

NAPOMENA: Giveaway važi samo za teritoriju Republike Srbije!

Wannabe TV

Editors choice