Trikovi u nezi koji su potrebni svakom muškarcu

Dobrobiti koje donosi muzika

Šta sve možete pojesti za 30 dolara u različitim zemljama?

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

9 autfita koji nikada neće izaći iz mode

Recept: Hrskava piletina iz rerne

8 istaknutih ikona muškog stila

Mitovi o alkoholu u koje ne treba da veruješ

Krigla kolač – specijalitet za pravog muškarca

Pravilna nega za svaki tip kože

Ovo su beauty rutine poznatih muškaraca

Letnji komadi koje možeš da nosiš i tokom jeseni

Ličnosti koje su najviše uzdrmale svet (2. deo)

Najluđe fobije – strahovi od najneverovatnijih stvari

Izoštri svoj pogled na ženski svet, jer, ovo su predrasude

Horor filmovi koje verovatno do sada nisi gledao

Horor filmovi koje verovatno do sada nisi gledao

1/3

Vikend je uvek dobro vreme da se pogleda još neki film sa onih lista koje su pune ostvarenja koja još uvek nisi odgledao. Kada se traži po internetu uvek postoje liste 10 najboljih, 10 najgorih, top 100 najboljih filmova ikada, ali retko kada se neko seti da ti predloži neki film za koji možda nisi nikada ni čuo, ali su veoma dobri, jer imaju odličnu priču, zaplete, rasplete i dobru glumačku postavku. Neke od njih smo skupili na jednom mestu, pa ti predlažemo da pogledaš neke od ovih horor filmova koje verovatno do sada nisi gledao.

Zarobljena u kući

Iako je ovaj film izašao još 2014. godine, čini se da ga je pogledao mali broj ljudi, a opet je prilično dobro urađen horor. Priča prati Kejl Baknel koja se vraća svojoj kući u kojoj je odrasla, pod prisilom suda, da tamo odleži svoj pritvor. I sve ne bi za nju bilo tako strašno da ne mora da živi sa majkom koja je umislila da je kuća puna duhova. Iznervirana majčinim umišljanjima, ponašanjem lokalnog stanovništva i svega što je okružuje, Kejl će se promeniti kada počne da shvata da ona i majka ipak nisu same u domu.

Deranged (“Poremećen”)

Ovo je jedan zaista stari horor film, koji potiče još iz 1974. godine. Međutim, ono najstrašnije iz njega jeste što je urađen po istinitoj priči, pa se u fulmu prikazuje čovek koji brine o bolesnoj majci koja ga je naučila tome da su sve žene zle. Nakon što mu je majka umrla, on tuguje i na kraju je otkopava iz zemlje i kreće da krade iz grobova sve što mu je potrebno kako bi je povratio, a onda prelazi i na žive žene koje otima…

Wannabe TV

Editors choice