“Knjige samopomoći” ili popuplarna psihologija, kako se najčešće naziva ova vrsta literature, već odavno su postale globalni trend, podjednako među ženama i muškarcima. Na njihovim stranicama mnogi traže načine kako da poboljšaju svoj život, ostvare bolju komunikaciju na poslu budu produktivniji…Međutim, sve brži tempo života mnogima ne ostavlja puno vremena za čitanje. Baš to je jedan od glavnih razloga koji je uticao na Brajana Džonsona da osmisli aplikacijuFilozofske napomene” (Philosophers note),  koja će to sve olakšati.

Ekart Tol2 Nađite bisere popularne psihologije u novoj aplikaciji

On je prikupio preko stotinu knjiga iz ove oblasti i sumirao ih u brz i moćan rezime u kojem se na samo šest strana mogu naći najznačajnije ideje iz ovih knjiga. U svoj izbor je uvrstio, pre svega autore poput, Ekarta Tola, Martina Selingana, Džeka Kenfilda, Napoleona Hila, Sonje Lubomirski i mnogih drugih.

Kada ste u situaciji da bi vam dobro došao neki savet u vezi posla, ljubavi, prijateljskih odnosa, a pritom ste zaglavljeni u saobraćaju, čekate u redu u banci ili slično, možete na brz i jednostavan način da ga nađete u ovoj inovativnoj aplikaciji.

Olivera Denčić 

 

Comments