Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Najbolji filmovi Stivena Kinga

Najbolji filmovi Stivena Kinga

1/3

Ime Stiven King je i te kako poznato svima nama, što zbog knjiga koje je napisao, što zbog filmova koji su na osnovu njih nastali. Stiven je američki pisac, scenarista, muzičar, kolumnista, glumac, odnosno, jedna zaista multimedijalna ličnost. Njegova ljubav i znanje iz oblasti horor fantastike je ogromna, što se i pokazuje u njegovim knjigama koje su prodate u preko 350 miliona primeraka. Svako ima neki svoj omiljeni film koji je nastao po njegovj ideji, pa ako si fan, možda su neki od ovih baš među njima.

The Mist

U mnogo slučajeva se kao dobitna kombinacija pokazala saradnja Stivena Kinga i Frenka Darabonta, baš kao što je bio slučaj i sa ovim filmom. Kao i brojni filmovi pre njega, i ovaj prati horor priču u kojoj su glavni likovi Dejv Drajton koji sa svojim sinom pokušava da preživi i opstane u supermarketu. Naime, nakon što užasno gusta magla padne na grad, na scenu stupaju neka krvoločna bića koja ubijaju sve pred sobom, ali treba im izmaći i dočekati novi dan.

Silver Bullet

Iz skorašnje 2007. godine idemo u prilično davnu 1985. kada se pojavio jedan od Kingovih filmova pod nazivom “Silver Bullet”. Kao i što znamo, opet se radi o horou koji prati priču Martija Koslava, dečaka koji je paralizovan i živi sa svojom sestrom  i stricem u malom gradu koji će u jednom trenutku napasti vukodlak. Često su neka nepostojeća, fantastična bića učesnici u Kingovim filmovima, ali evo kako je to izgledalo pre više od tri decenije.

Wannabe TV

Editors choice