Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Održan najveći hip-hop/break dance festival u Beogradu “Funk You”

Održan najveći hip-hop/break dance festival u Beogradu “Funk You”

U subotu, 8. aprila, u Dorćol Platz-u održan je najveći hip-hop/break dance festival u organizaciji plesnog udruženja „Fuckin Beautiful Crew“. Festival je okupio učesnike svih uzrasta iz regiona ali i ostatka Evrope, koji su se tokom celog dana takmičili u različitim plesnim disciplinama.

Festival je okupio više od 1000 ljudi koji su bili u prilici da uživaju u spektakularnim predstavama i takmičenjima.

Funk You Održan najveći hip hop/break dance festival u Beogradu Funk You Funk You2 Održan najveći hip hop/break dance festival u Beogradu Funk You

U okviru festivala je organizovano i takmičenje u crtanju grafita. Pobednik takmičenja bio je grafiti crtač Mario Tovirac pod nadimkom „Mac“, a sudija Bojan Stevanović (Sarin) mu je uručio nagradu pripremljenu za ovu priliku – Motorola telefon.

Funk You3 Održan najveći hip hop/break dance festival u Beogradu Funk You Funk You4 Održan najveći hip hop/break dance festival u Beogradu Funk You

Break dance takmičenja za najmlađe učesnike počelo je u 15h . Mališani su stali na plesni podijum i počeli sa svojim okršajima u plesu. Pobednica je bila mlada Sara Gurgurović iz Smedereva, dok je pobednik u hip hop konkurenciji bio Miloš Bundalo iz Beograda. Od 18h na podijum su izašli iskusniji plesači. Pobednici brak dance takmičenja bili su Miroslav Balog (Goofy) iz Novog sada i njegov kolega Bogdan Nedelciu (Beat) iz Rumunije, koji su osvojili novčanu nagradu od 300 evra. U hip-hop konkurenciji za starije pobednik takmičenja bio je Nejc Osovnikar iz Ljubljane (Slovenija).

Funk You6 Održan najveći hip hop/break dance festival u Beogradu Funk You Funk You7 Održan najveći hip hop/break dance festival u Beogradu Funk You Funk You8 Održan najveći hip hop/break dance festival u Beogradu Funk You

Nakon nadmetanja, od 23h je održana velika žurka na kojoj su se spontnao pojavili i članovi francuske plesne trupe koji su u Beogradu izvodili predstavu „Pixel“, i udruženi sa balkanskim plesnim snagama napravili su veliku plesnu atmosferu do ranih jutarnjih časova.

U nedelju, od 14h, održana je besplatna radionica gospodina Blaža Krajnca, jednog od sudija break dance takmičenja za starije. Radionici je prisustvovalo oko 30 mališana koji su se sjajno proveli i jos više plesno edukovali.

Wannabe TV

Editors choice