Prava umetnost se uvek dešava izvan prefinjenih enterijera i uglađenih prostorija, nekako se najčešće dešava da se stvori i napravi na nekim u potpunosti neočekivanim mestima. Već godinama sve opčinjavaju raznorazni grafiti i murali koji se mogu videi na ulicama širom svetskih gradova, koji manje ili više verno prikazuju ono što im je namena. U poslednje vreme se često dešava da se naručuju neki posebni koji će ukrasiti zid neke institucije, obično se se radi o dečijim školskim ustanovama, nekim drugim zgradama ili pak zidovima koji ograđuju stadione, hipodrome ili  neke druge prostore. Umetnici koji se bave ovim, ulažu mnogo vremena, truda, a pre svega, mnogo talenta koji je obavezan za oslikavanje murala.

Jedan Azijat, koji se potpisuje kao Hua Tunan, radi neverovatne murale i grafite koji oduševljavaju sve one koji ih vide, ali i sve one koji prate ovog momka na Instagramu, budući da je na ovoj društvenoj mreži veoma popularan. Kada vidite deo onoga što je radio i vi ćete poželeti da u svom gradu, kraju ili komšiluku imate nešto slično.

Ovo je samo jedan od orlova koje je uradio, budući da su grafiti, murali, ali i posteri sa ovim motivom veoma zastupljeni kod ovog umetnika.

Ovakve murale do sada NISTE videli Ovakve murale do sada NISTE videli

U svom radu je spojio sve veštine iz kineskih slikarskih umetnosti sa onim što dolazi sa zapada, tako da je iz tog spoja, tradicije i savremenosti, nastalo ono što ovaj momak svakodnevno oslikava.

Ovakve murale do sada NISTE videli2 Ovakve murale do sada NISTE videli

Verodostojnost i savršene linije koje oslika, toliko liče na nešto stvarno, da ćete se iznenaditi. Potrebno je samo da pogledate oko orla u savršenoj, smaragdnoj boji.

Ovakve murale do sada NISTE videli3 Ovakve murale do sada NISTE videli
Comments