Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Umetnost i kultura

Stiven Jeun o seriji “Okružen mrtvima”

1/2

Stivena Jeuna mogli ste najbolje da upoznate kroz seriju “Okruženi mrtvima“, međutim, na mnogim drugim filmskim i TV projektima je veoma uspešno radio. Saznajte gde se to sve pojavljivao, ali i pročitajte šta je imao da kaže pred samo emitovanje nove serije koju su mnogi tražili i jedva očekivali nove epizode.

Kad je reč o velikom ekranu, Stiven Jeun je nedavno završio rad na produkciji nezavisnog filma “Mayhem“, reditelja Džoa Linča, a naredni film u kome ćete moći da ga gledate, zajedno sa Džejkom Gilenhalom i Tildom Svinton, jeste “Okja”, reditelja Jun-Ho Bonga. Jeun je glumio sa Majklom Pitom, Brit Marling i Astrid Berže-Frizbi u nezavisnoj naučno-fantastičnoj drami “I Origins”, reditelja Majka Kejhila, koja je premijerno prikazana na festivalu Sandens 2014. godine, gde je dobila odlične kritike i otkupljena u jednom od najvećih sklopljenih ugovora na festivalu.

The Walking Dead Season 7 Stiven Jeun o seriji Okružen mrtvima

Nedavno je objavljeno da će Jeun glumiti i biti izvršni producent u filmskoj adaptaciji autobiografije Kang Čol Hvana, “The Aquariums of Pyongyang“. Hvan je prvi preživeli jednog od najokrutnijih koncentracionih logora u Severnoj Koreji, koji je pobegao i svoju priču ispričao svetu, dokumentujući ekstremne uslove u ovim gulazima i pružajući direktan uvid u život u Severnoj Koreji.

TWD7 Steven Closeup 4538 V2 1280x960 Stiven Jeun o seriji Okružen mrtvima

Jeun glumi u brojnim pozorišnim predstavama, uključujući “Kafka on the Shore” pozorišta “Stepenvolf“, gde je bio zamena Kafke i Kroua. Kad je reč o televizijskim ostvarenjima, pojavljivao se u serijama “Štreberi”, “Red i zakon: Los Anđeles”, “Skladište 13” i “NTSF:SD:SUV”. Pozajmljivao je glas u brojnim animiranim televizijskim serijama. Jedna od takvih uloga je uloga Kita, pilota crvenog lava u Netfliksovom rimejku “Voltrona”. Njegov glas takođe možete čuti u dugo očekivanoj animiranoj seriji “Trollhunters”, vizionarskog reditelja Giljerma Del Tora, kao i u novoj adaptaciji “Streča Armstronga”, gde pozajmljuje glas Nejtanu Sonu. Osim toga, pozajmio je glas likovima animirane serije kanala Niklodeon “Legenda o Kori”, kao i u predstojećem animiranom filmu “Chew”, zasnovanom na popularnom istoimenom stripu.

Wannabe TV

Editors choice