Stivena Jeuna mogli ste najbolje da upoznate kroz seriju “Okruženi mrtvima“, međutim, na mnogim drugim filmskim i TV projektima je veoma uspešno radio. Saznajte gde se to sve pojavljivao, ali i pročitajte šta je imao da kaže pred samo emitovanje nove serije koju su mnogi tražili i jedva očekivali nove epizode.

Kad je reč o velikom ekranu, Stiven Jeun je nedavno završio rad na produkciji nezavisnog filma “Mayhem“, reditelja Džoa Linča, a naredni film u kome ćete moći da ga gledate, zajedno sa Džejkom Gilenhalom i Tildom Svinton, jeste “Okja”, reditelja Jun-Ho Bonga. Jeun je glumio sa Majklom Pitom, Brit Marling i Astrid Berže-Frizbi u nezavisnoj naučno-fantastičnoj drami “I Origins”, reditelja Majka Kejhila, koja je premijerno prikazana na festivalu Sandens 2014. godine, gde je dobila odlične kritike i otkupljena u jednom od najvećih sklopljenih ugovora na festivalu.

The Walking Dead Season 7 Stiven Jeun o seriji Okružen mrtvima

Nedavno je objavljeno da će Jeun glumiti i biti izvršni producent u filmskoj adaptaciji autobiografije Kang Čol Hvana, “The Aquariums of Pyongyang“. Hvan je prvi preživeli jednog od najokrutnijih koncentracionih logora u Severnoj Koreji, koji je pobegao i svoju priču ispričao svetu, dokumentujući ekstremne uslove u ovim gulazima i pružajući direktan uvid u život u Severnoj Koreji.

TWD7 Steven Closeup 4538 V2 1280x960 Stiven Jeun o seriji Okružen mrtvima

Jeun glumi u brojnim pozorišnim predstavama, uključujući “Kafka on the Shore” pozorišta “Stepenvolf“, gde je bio zamena Kafke i Kroua. Kad je reč o televizijskim ostvarenjima, pojavljivao se u serijama “Štreberi”, “Red i zakon: Los Anđeles”, “Skladište 13” i “NTSF:SD:SUV”. Pozajmljivao je glas u brojnim animiranim televizijskim serijama. Jedna od takvih uloga je uloga Kita, pilota crvenog lava u Netfliksovom rimejku “Voltrona”. Njegov glas takođe možete čuti u dugo očekivanoj animiranoj seriji “Trollhunters”, vizionarskog reditelja Giljerma Del Tora, kao i u novoj adaptaciji “Streča Armstronga”, gde pozajmljuje glas Nejtanu Sonu. Osim toga, pozajmio je glas likovima animirane serije kanala Niklodeon “Legenda o Kori”, kao i u predstojećem animiranom filmu “Chew”, zasnovanom na popularnom istoimenom stripu.

Comments