Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Umetnost i kultura

Zavirite u svet nudizma ili zastrašujućih ubistava u močvari

Veliki izbor kablovskih tv kanala onemogućava nam da ispratimo sve sadržaje koje oni nude. Tako nam ponekad promaknu i neke veoma interesantne i do sad neviđene emisije, kao što su ove koje vam predstavljamo.

Buying Naked (TLC)


Verovali ili ne u ovoj emisiji kanala TLC možete da pratite uobičajen život ljudi koji su potpuno goli. Nudizam kao način života je već odavno prihvaćen u svetu, ali ovde možete da vidite gole ljude kako džogiraju, peku roštilj ispred kuće, šetaju i slično. Ovaj reality show smešten je u Pasko Kaunti na Floridi, koji važi za “nudistički glavni grad na svetu”. Voditelj i vodič kroz ovaj svet golotinje je Džeki Jangblad, koja jedina ima privilegiju da šeta obučena i da se upoznaje sa pravilima nudističkog života, gde je jedno od glavnih da se pozdravlja isključivo rukovanjem,a da grljenje nije poželjno.

Jungle Gold (Discovery)


Ovaj dokumentarac u prirodi prati pustolovine dva drugara Amerikanca, Džordža Vrajta i Skota Lomoa, koji su posle kraha berze izgubili svoj novac, ostavili porodice i otišli u Ganu u potragu za rudnicima zlata. U drugoj sezoni ovaj reality show, postaje suviše realan, kada se učesnici suočavaju sa iznuđivačkim pretnjama zemljoposednika, ili sa gerilskom policijom.

 Review with Forrest MacNeil (Comedy Central)


Andi Dejli je Forest u ovom “dokumentarnom sitkomu” koji se bavi kritikom stvarnog života. U provj sezoni on je razmatrao teme poput razvoda, bogaćenja na brzinu i rasizma. Sve to je potkrepljeno sa apsurdnim, ponekad čak suviše “vrućim” rezultatima. Ovaj šou je urađen po primeru istoimenog australijskog, a ono što je sigurno to je da je obezbedio gledanost i za narednu sezonu, čiji datum emitovanja još nije objavljen.

 Swamp Murders (Investigation Discovery)


Ako volite da gledate sve istinite priče o ubistvima na ID kanalu, ovo će vam se sigurno svideti. “Ubistva u močvari“, kako bi bio slobodan prevod na naš jezik, ima osnovnu priču kao i sve druge emisije o istinitim zločinima, ali sa akcentom na to da postoji nešto zaista zastrašujuće na dnu močvare. Samim tim su i ova ubistva prikazana kao naročito jeziva.

Olivera Denčić

Wannabe TV

Editors choice