Veliki izbor kablovskih tv kanala onemogućava nam da ispratimo sve sadržaje koje oni nude. Tako nam ponekad promaknu i neke veoma interesantne i do sad neviđene emisije, kao što su ove koje vam predstavljamo.

Buying Naked (TLC)


Verovali ili ne u ovoj emisiji kanala TLC možete da pratite uobičajen život ljudi koji su potpuno goli. Nudizam kao način života je već odavno prihvaćen u svetu, ali ovde možete da vidite gole ljude kako džogiraju, peku roštilj ispred kuće, šetaju i slično. Ovaj reality show smešten je u Pasko Kaunti na Floridi, koji važi za “nudistički glavni grad na svetu”. Voditelj i vodič kroz ovaj svet golotinje je Džeki Jangblad, koja jedina ima privilegiju da šeta obučena i da se upoznaje sa pravilima nudističkog života, gde je jedno od glavnih da se pozdravlja isključivo rukovanjem,a da grljenje nije poželjno.

Jungle Gold (Discovery)


Ovaj dokumentarac u prirodi prati pustolovine dva drugara Amerikanca, Džordža Vrajta i Skota Lomoa, koji su posle kraha berze izgubili svoj novac, ostavili porodice i otišli u Ganu u potragu za rudnicima zlata. U drugoj sezoni ovaj reality show, postaje suviše realan, kada se učesnici suočavaju sa iznuđivačkim pretnjama zemljoposednika, ili sa gerilskom policijom.

 Review with Forrest MacNeil (Comedy Central)


Andi Dejli je Forest u ovom “dokumentarnom sitkomu” koji se bavi kritikom stvarnog života. U provj sezoni on je razmatrao teme poput razvoda, bogaćenja na brzinu i rasizma. Sve to je potkrepljeno sa apsurdnim, ponekad čak suviše “vrućim” rezultatima. Ovaj šou je urađen po primeru istoimenog australijskog, a ono što je sigurno to je da je obezbedio gledanost i za narednu sezonu, čiji datum emitovanja još nije objavljen.

 Swamp Murders (Investigation Discovery)


Ako volite da gledate sve istinite priče o ubistvima na ID kanalu, ovo će vam se sigurno svideti. “Ubistva u močvari“, kako bi bio slobodan prevod na naš jezik, ima osnovnu priču kao i sve druge emisije o istinitim zločinima, ali sa akcentom na to da postoji nešto zaista zastrašujuće na dnu močvare. Samim tim su i ova ubistva prikazana kao naročito jeziva.

Olivera Denčić

Comments