Do sada smo vam predstavljali aplikacije koje će vam srediti život, kao i najbolje muške modne aplikacije. Sada vam predstavljamo aplikacije  koje mogu da vam pomognu da zaradite novac, ili da ga uštedite.

 Foap – iOS, Android

foap Aplikacije koje mogu da vas obogate

Ako voliš da fotografišeš, ovo aplikacija ti nudi mogućnost da od toga i zaradiš. Jednostavno slikaj sve što vidiš, od prirode do enterijera, pa objavi na Foap-u. Njih mogu da kupe kompanije iz celog sveta po ceni od 5 dolara po fotografiji.

Uber – iOS, Android

uber Aplikacije koje mogu da vas obogate

Ova aplikacija je idealana za one koji se redovno voze taksijem. njima ona može godišnje uštedeti dosta novca. Veoma se lako koristi, a napravljena je da skrati duge pozive taksi udruženjima, kada čekate da kažete adresu na koju treba da dođe vozilo.

Pact – iOS, Android

pact Aplikacije koje mogu da vas obogate

Jedna od aplikacija, koja će vam omogućiti da zaradite novac i ostanete u dobroj formi je upravo Pact. Reč je o tome da vi prihvatanjem nje, kao da “potpišete pakt” sa ostalim korisnicima da ćete se pridržavati određenog zdravstvenog režima i načina vežbanja. Ako poštujete to zarađivaćete novac od onih koji nisu uspeli. U suprotnom, plaćaćete penale koji odlaze na račun onih koji se pridržavaju propisanog režima.

 Field Agent – iOS, Android

agent Aplikacije koje mogu da vas obogate

Ova aplikacija vas ne može napraviti milionerom, ali vam može obezbediti da na zabavan način zaradite neki ekstra novac. Ona vam postavlja zadatke, kao što su fotografisanje nekog izloga, ili merenje razdaljine između dva mesta. Ako ih ispunite, zarađujete.

Olivera Denčić

 

 

Comments