Uzdasi i glasovi koji prate uživanje – uzbuđuju. Muškarac koji spontano ispušta glasove, može da podstakne partnerku onako kako nije očekivao i da podigne zajedničko uživanje na viši nivo. Jer, kao što se vama dopada da čujete ženu kako uzdiše i stenje, tako se i ženama sviđa da čuju kako se muškarcu otimaju zvuci uživanja.

Uobičajena je situacija da se zapravo suzdržavate i trudite da budete tihi, jer vas samo jedan zid deli od roditeljske sobe, ili od komšije i osim što ne želite da neko “učestvuje” u vašim privatnim trenucima, ne želite ni da bilo koga uznemiravate. Zato su dragoceni trenuci kad vam je stan prazan, pa možete da se seksate u bilo kojoj prostoriji i u bilo koje doba dana, možete da pustite muziku glasno, kako bi prikrila vaše zvuke, ili možete da odete na neko pusto mesto u prirodi i da se slobodno osećate i ponašate kao životinje.

To što možete jedno sa drugim toliko da se opustite, da se prepustite i da se ne kontrolišete i ne suzdržavate, ukazuje na nivo prisnosti i poverenja koji ste postigli. Možda vi ne razmišljate o tome i ne primećujete to, ali ženama je to važno i one to itekako vrednuju – zato im glasovi uživanja i zadovoljstva koje muškarac ispušta za vreme seksa, govore mnogo više od toga da on prosto uživa. Govore im da je on slobodan sa njom i oseća se nesputano, jer ima poverenja i jer se sa njom oseća potpuno komotno.

Comments