Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

9 trikova kako da ti baterija na telefonu traje duže

9 trikova kako da ti baterija na telefonu traje duže

1/3

Ne prođe dan, a da neko ne projuri kroz kancelariju zapomažući: “Ima li neko punjaaač?!” I to me je navelo da shvatim da nema ničeg goreg od toga da ti telefon jednostavno “umre”, a tebi punjača ni u najavi. Zato, “dabogda ti se ispraznila baterija na telefonu” je definitivno najgora kletva u 21. veku! Imajući to u vidu, da se ne bi našao u situaciji da moliš za punjač, posluži se ovim trikovima i uvek imaj punu bateriju i puno (i mirno) srce!

Uključi Low Power Mode

Čak je i Apple napokon uveo ovu opciju koja jednostavnim klikom isključuje sve pozadinske radnje. Nema automatskog preuzimanja, nema aplikacija koje i dalje rade u pozadini i drugih vizuelnih efekata. Naravno, neće ti pomoći ako ti je baterija već na izmaku, ali u svakom drugom slučaju, hoće.

Smanji jačinu zvuka

Ako slušaš muziku, nemoj je služati na najvećoj jačini, već stišaj. To može da uštedi bateriju. Osim toga, tu je i još jedan trik - muziku uvek slušaj preko slušalica, a ne preko zvučnika, ako ne želiš da ubiješ život u svom telefonu.

Nemoj da zatvaraš sve aplikacije

Postoji ona jedna opcija koja ti pokazuje koje sve aplikacije si otvorio i koristio koju obožavaš da koristiš da bi sve to “počistio” u želji da spasiš bateriju. To pravilo je možda važilo 2015. godine, ali više ne. Aplikacije koje se danas instaliraju i nadograđuju imaju tu karakteristiku da više ne rade kada jednom izađeš iz njih. Zato, svoju bateriju zapravo trošiš svim tim bespotrebnim čišćenjem!

baterija 1 9 trikova kako da ti baterija na telefonu traje duže

Wannabe TV

Editors choice