Da je internet skup mnogih informacija i znanja koja je svet osvojio i otkrio, to već odavno znamo. Iz dana u dan, napretkom tehnologije stvaraju se neke nove stvari koje nismo ni mogli da zamislimo da će ikada postojati. Ono što je uvek naravno zanimljivo jesu brojne aplikacije koje možemo “skidati” za naše telefone, tablete, računare. A da li si ih ikad koristio u “one” svrhe? Mnoge od njih su tu da ti pruže zabavu, a brojne postoje i za to da poboljšaš svoj seksualni život, evo i nekih od njih.

Naughty Sex Tracker

Devojke odavno imaju aplikacije koje uredno i sasvim tačno prate njihove mesečne cikluse, a sada se neko dosetio da to uradi i sa seksualnim dešavanjima. Ukoliko si neko ko voli statistiku, kroz nekoliko klikova ćeš imati uvid u svoja seksualna iskustva iz dana u dan, nedelje u nedelju, jer prati svaki tvoj “seksualni korak”. Ako ništa drugo, jako zanimljiva aplikacija.

Desire

Ovo je aplikacija puna kategorija, od ljubavnih, preko seksualnih koje se tiču toga kako i gde, na koji način vodite ljubav. U suštini, poput igrice, skupljaš različite poene kroz koje “unapređuješ” svog partnera.

aplikacije 1 Aplikacije koje će poboljšati tvoj seksualni život
Comments