Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Aplikacije uz koje možeš zaraditi novac

Aplikacije uz koje možeš zaraditi novac

1/3

Svi smo “prikačeni” na nešto. Dok se jedni ne odvajaju od svojih telefona ni u trenutku kada dremaju ili spavaju, drugi se ne odvajaju od kompjutera, te svih ostalih tehničkih pomagala koja nam je 21. vek dao kao veliku nagradu, ali i kaznu, jer sve više postajemo zavisni od njih, te ne možemo da funkiconišemo normalno kada nam nisu na dohvatu ruke. Verovatno i samog sebe uhvatiš u takvim trenucima, jer je to postalo sasvim normalno. Međutim, ako već provodiš dosta vremena gledajući i “čačkajući” po mobilnom telefonu, zašto ne bi uložio i malo napora i truda da na taj način nešto i zaradiš? Nisi o tome razmišljao? Sada je pravo vreme, jer ti predstavljamo aplikacije koje ti upravo to i omogućavaju.

Foap

Ukoliko voliš da fotkaš i stvaraš neke fotografije kakve često možeš da vidiš na društvenim mrežama, na internetu, takozvane stock fotografije, onda je Foap odlična aplikacija za tebe. Funkcioniše po principu prikupljanja i pravljenja biblioteke najrazličitijih slika, koje prikupljaju nešto poput “lajkova” na društvenim mrežama na koje smo navikli, a ljudi kojima se dopadne tvoja fotografija mogu da je otkupe, te takvim “poslom” mogu da se zaradi sasvim pristojno. Kako brojni korisnici ove aplikacije ističu, ono što se najviše prodaje jesu fotografije životinja.

aplikacije 4 Aplikacije uz koje možeš zaraditi novac

Wannabe TV

Editors choice