Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Automobili i tehnologija

Automobil za kojim će svi žudeti

Prvi put u višedecenijskoj istoriji, Ambasada Japana u Beogradu, u prisustvu brojnih uglednih zvanica, “ugostila” je jedan automobil – novi Infiniti Q30.

Na mestu koje s punim pravom zaslužuje – u Ambasadi Japana na Novom Beogradu, Infiniti i njegov zvaničan uvoznik za Srbiju, Grand Motors, prošlog petka (14. oktobra) predstavili su sasvim nov model u ponudi tog premijum brenda – crossover Q30. Time je Infiniti i u Srbiji ozvaničio prodaju modela Q30.

IMG 8974 Automobil za kojim će svi žudeti

Uglednim zvanicama se prvo obratio domaćin nesvakidašnjeg okupljanja, ambasador Japana u Srbiji, njegova ekselencija Juichi Takahara. “Infiniti je prvi partner kome je japanska ambasada ustupila svoj prostor za organizovanje ovakvog događaja,” rekao je, između ostalog, ambasador Takahara. “Partnerstvo japanskih i srpskih kompanija za nas je od izuzetnog značaja, a posebno mesto, svojom eksluzivnošću, zavređuje upravo Infiniti.”

IMG 9025 Automobil za kojim će svi žudeti

Goste u Ambasadi Japana pozdravio je i direktor za pospešivanje prodaje na nezavisnim tržištima u Infiniti Europe, Julien Brunet. “Veoma smo srećni što za partnera u Srbiji imamo renomiranu kompaniju Grand Motors. Naša saradnja iz godine u godinu je sve plodonosnija i uveren sam da će u budućnosti biti još uspešnija,” rekao je gospodin Brunet.

IMG 9100 Automobil za kojim će svi žudeti

O fenomenu Infiniti i novom modelu gostima je govorio direktor premijum brendova u Grand Motorsu, Miloš Stefanović. “Još od 1989-te, kada je Infiniti zvanično počeo prodaju svojih automobila, do danas taj brend je prvenstveno okrenut čoveku, ljudskosti. Kao što naši cenjeni klijenti već znaju, kupovinom Infiniti automobila, vlasnik zapravo ne dobija samo luksuzni automobil visokih performansi, već i kompletno iskustvo posedovanja eksluzivnog vozila tzv. Total Ownership Experience. Od prvog kontakta sa brendom, ulaska u prodajni salon, upoznavanja s ponudom, od test vožnje do isporuke, odnosa nakon preuzimanja vozila i usluga servisa – sve je podređeno tome da se kupac/vlasnik u pravom smislu oseća povlašćenim,” rekao je gospodin Stefanović.

Razlog našeg druženja je automobil sa kojim Infiniti ulazi u segment u kome do sada nije imao svog predstavnika. Manja, crossover platforma, manje zapremine motora i nesvakidašnji – atraktivan dizajn, samo su neke od prednosti koje čine ovaj automobil privlačnim za sadašnje i buduće klijente. Neki su vozili ili već voze ovaj automobil, a mi vas pozivamo da ga probate i dozvolite ovom automobilu ne da vi kupite njega, nego da on kupi vas.”

Wannabe TV

Editors choice