Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Automobili i tehnologija

Bentley: Automobil za bogataše

1/2

Ljubitelji luksuznih automobila na vrhu svoje lestvice poželjnih četvoročkaša sigurno imaju neki model Bentley-ja. Ovaj večiti rival Rolls Royce-a imao je svoje uspone i padove kroz dugu istoriju postojanja, ali ipak ima veliku mrežu kupaca isključivo ove marke automobila. Oni čak, često organizuju zabavne događaje na kojima odaju počast omiljenom četvorotočkašu.

bentli 1 Bentley: Automobil za bogataše

Istorija ove automobilske marke počela je 1919. godine u blizini Londona, kada su dva brata Valter Oven i Horacije Milner Bentli odlučili da dizajniraju automobile koji će nositi njihovo prezime. Sredinom januara te godine, braća su osnovala firmu “Bentley Motors“, a oktobra iste godine na Londonskom sajmu automobila su izlagali prvo prevozno sredstvo poteklo iz njihove fabrike. Za manje od tri godine, Bentley je bio spreman da se takmiči sa najvećim imenima u poslovanju.

bentley 2 Bentley: Automobil za bogataše

Za dalji razvoj ove automobilske kompanije veoma je zaslužan jedan čovek koji je postao prvi član takozvanih “The Bentley Boys“, udruženja pasioniranih bogatih ljubitelja ovih automobila. On se zove Vulf Barnato i svoj prvi Bentley kupio je 1925. godine. Ubrzo nakon toga “Bentley Motors” se našao pred bankrotom, a spasio ga je ovaj čovek investicijom od 100 hiljada funti. Tako je on postao novi vlasnik kompanije koja proizvodi luksuzne automobile.

Wannabe TV

Editors choice