Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Automobili i tehnologija

Budite UVEK u Focusu

Fokusirajte se na uspeh. Sa Fordom Focus bićete uvek i svuda u fokusu, jer on već skoro dve decenije predstavlja oličenje uspeha. Uživajte u fokusu kao što Focus, najprodavabniji globalni Ford, uživa u naklonosti kupaca širom planete.

Ako nešto ne promenimo, naša planeta će biti sve više ugrožena u budućnosti. Budite u trendu i fokusirajte se na očuvanje životne sredine. Focus pokreće revolucionarni EcoBoost agregat koji je pet godina uzastopno proglašavan najboljim na svetu u klasi malih motora. Minimalno zagađuje okolinu i u proseku troši tek 4,6 litara benzina.

Ford Focus REDBLACK  Budite UVEK u Focusu

Pratite modu i fokusirajte se na sopstveni imidž. Focus nudi paletu fenomenalnih modernih boja i dopadljivih aksesoara te svojom pojavom i izgledom može savršeno da istakne vaš životni stil i karakter. To su prepoznale i neke slavne ličnosti kao što su pevačica Lilly Allen i Ken Block, jedan od najatraktivnijih kaskadera i trkačkih vozača na svetu.

NewFordFocus 03 Budite UVEK u Focusu

Ne zaboravite koliko je važno biti fokusiran na sigurnost. Ovaj automobil se izuzetno pokazao na međunarodnim bezbednosnim testovima gde je sa najvišom ocenom ispunio visoke kriterijume. Po želji kupaca, može biti opremljen i modernim tehnologijama kao što su čitanje saobraćajnih znakova ili pomoć pri parkiranju, kada umesto vozača automobil sam okreće volan pri parkiranju. To može biti i zabavno, zar ne?

Kada govorimo o zabavi, obratite pažnju na napredni SYNC uređaj. Tu je da sasluša vaše glasovne komande i da vam asistira pri izboru multimedijalnog sadržaja i korišćenju mobilnog telefona, čija se prekomerna upotreba ne preporučuje zbog zdravlja.

NewFordFocus interior  Budite UVEK u Focusu

U zdravom telu zdrav duh. U Focusu ćete uvek osećati izvesnu dozu „zdravih“ sportskih gena i zbog njegovog sportskog nasleđa, koje su promovisali legendarni vozači i svetski reli šampioni Collin McRae, Carlos Sainz, Marcus Gronholm…

Trenutno ga u fokus javnosti stavljaju i odlični uslovi za kupovinu. Ford finansiranje omogućava beskamatni kredit za iznos do 9.000 evra, uz četvorogodišnji period otplate.

Da li ste Focus-irani?

Wannabe TV

Editors choice