Savremeno doba nam je donelo mnogo mogućnosti i neverovatnu promenu koja se dogodilo u poslednje dve decenije. Najveća od njih svakako jesu društvene mreže bez kojih, čini se, većina svetske populacije više i ne može da funkcioniše, da li iz nekih privatnih ili poslovnih razloga. Postali smo samim tim izloženi i raznim komentarima, jer smo to dozvolili, svoj život prezentujemo “na tacni”. Ali, ipak postoje neke stvari koje jedan određeni deo nikada ne bi objavio na njima, dok neki nemaju problem sa tim. I sam to verovatno znaš, pa često i prokomentarišeš, sam sa sobom ili u društvu. Postoje objave koje su poželjne, koje jedva čekamo da vidimo, ali postoje i one koje devojke ne žele nikada da vide u postovima muškaraca, nebitno da li su im oni prijatelji, rođaci ili emotivni partneri.

Selfie bez majice iz teretane

Dobro, bio si u teretani, završio sa svojim treningom i onda usledi slikanje. Selfie naravno, šta bi drugo moglo da “padne” nakon dobrog treninga. I to je sasvim normalno, jer i sam želiš da vidiš svoj progres. Ali kada se slikaš u ogledalu, bez majice, pa onda tu sliku objaviš na Instagramu ili nekoj drugoj mreži, devojke počnu da te komentarišu u svojim  užim krugovima, ali ne na baš dobar način. Iako će biti lajkova, komentara ispod slike zbog tvog savršenog izgleda, u stvari, istina o njihovom mišljenju nije ni približna tome. Zato, prestani sa tim, to ti baš devojke savetuju.

Slike poznatih dama

A onda, ispod fotografije, najčešći opis bude “Udaj se za mene!” ili nešto slično. OK je da pokažeš svoj ukus drugima, verovatno će se i njima to dopasti, ali… Zar ne misliš da je malo paćenički kada to uradiš, još ako i taguješ tu devojku, ženu, veruj, većina će te ismevati, a devojke posebno.

drustvene mreze 2 Devojke mrze kada nešto od ovoga okačiš na društvene mreže
Comments