Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz vozila u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, pružila je klijentima iskustvo koje prevazilazi očekivanja uz Mercedes-Benz automobile od 30. oktobra do 01. novembra, na jedinstvenom događaju pod nazivom Star Experience na NAVAK stazi u Subotištu. Posebno za ovu priliku bio je izložen super-sportski model Mercedes-AMG GT S.

Star Experience 2015 2 Događaj za sve ljubitelje Mercedes Benz automobila

Svi učesnici treninga mogli su da uživaju u uzbudljivoj vožnji najnovijih i najatraktivniji Mercedes-Benz modela kroz četiri specijalno pripremljena segmenta:

“Off Road“ – u skladu sa sloganom ovogodišnjeg Star Experience događaja – Najbolji na svakom terenu – predstavljana je potpuno nova porodica terenskih Mercedes-Benz 4MATIC vozila – GLC, GLE, GLE Coupe i legendarna G-Klasa na zahtevnom “off road“ poligonu.

Off Road 24 Događaj za sve ljubitelje Mercedes Benz automobila

“Facination“ – test vožnja sportskih modela Mercedes-Benz C-Klase (C 400 – 333 ks i C450 AMG – 367 ks) i Mercedes-AMG modela GLA 45 (381 ks) na stazi uz instruktore koji su savetima doprineli uzbudljivoj, dinamičnoj i bezbednoj vožnji. Posebnu pažnju tokom ovog segmenta privukao je CLA 45 AMG Shooting Brake (381 ks) u specijalnom OrangeArt Edition izdanju.

Star Experience 2015 4 Događaj za sve ljubitelje Mercedes Benz automobila

Interaktivna prezentacija – instruktori Mercedes-Benz Trening centra iz Srbije i vozačke akademije iz Nemačke predstavili su specifične situacije u vožnji i najnovije funkcije Mercedes-Benz Intelligent Drive sistema. (Distronic Plus, Lane Keeping Assist, Active Blind Spot Assist, Speed Limit Assist)

“On Road“ – testiranjem Mercedes-Benz SUV vozila – GLA, GLC, GLE Coupe i sportskog modela Mercedes-AMG GLE 63 (585 ks) vozači su bili u prilici da upoznaju vozila i da isprobaju napredne sisteme bezbednosti i asistencije na otvorenom putu.

On Road 4 Događaj za sve ljubitelje Mercedes Benz automobila

U saradnji sa kompanijom Smart rent a car prisutnima je omogućena specijalna prilika da sa upoznaju sa Mercedes-Benz B-Klasom i V-Klasom i da testiraju najnovije smart modele fortwo i forfour.

Ceo događaj su vodili profesionalni instruktori vožnje iz Mercedes-Benz vozačke akademije u saradnji sa Mercedes-Benz trening centrom iz Srbije i Nacionalna vozačka akademijom – NAVAK. Glavni instruktor Majkl Tum poznat je po svojim izvanrednom načinu vežbe i treninga na najbržim Mercedes-Benz modelima.

Karavan Mercedes-Benz vozila je posetio je u Austriju, Mađarsku i Hrvatsku, a nakon Srbije, Mercedes-Benz karavan seli se u Sloveniju.

Comments