Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Automobili i tehnologija

Facebook istraživanje: Kakva će nam biti vrlo bliska budućnost

Sve više ljudi koristi opciju emitovanja video sadržaja uživo, utvrdio je Facebook – već sada je svaki peti video na Facebook-u prenos uživo. Osim što ovu mogućnost najčešće koriste poznate ličnosti i mediji, kako bi komunicirali sa svojim pratiocima, video snimke sve češće emituje najveći broj korisnika Facebook-a.

Do 2020. nestaće granice između virtuelne, takozvane proširene i realne realnosti. Razne praktične stvari moći ćemo da obavimo u proširenoj realnosti – da probamo odeću i obuću pre nego što ih naručimo, da testiramo automobile ili posetimo destinacije na koje želimo da putujemo. Za odlazak na utakmicu, u bioskop, ili koncert, više neće biti potrebno da se pomerimo s mesta. I to uopšte ne deluje kao naučna fantastika, već nešto što sasvim lako možemo da zamislimo – striming sigurno može još malo da se dotera i da pruži osećaj realnog prisustva.

telefon 1 Facebook istraživanje: Kakva će nam biti vrlo bliska budućnost

Naravno da će proširena stvarnost nastaviti da utiče na međuljudske odnose – do sada smo već shvatili na koji način. Skoro svako je nekog do sada već upoznao preko interneta, mnogi su stekli prijatelje ili partnere na ovaj način, a mnogi smatraju da im društvene mreže pružaju sasvim dovoljno društvenog života i interakcija i nemaju želju da stvarno upoznaju osobe sa kojima se druže preko interneta.

Facebook kaže da će se još i svako treće surfovanje netom obavljati uz pomoć glasa (nećemo morati da gledamo u svoje računare i da sedimo pred njima), jer ćemo koristiti takozvane personalne virtuelne asistente. Pa, videćemo. 2020. je udaljena nepune dve godine od nas.

Izvor fotografija: unsplash.com

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice