Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Greške koje skraćuju “život” naših gedžeta

Greške koje skraćuju “život” naših gedžeta

1/3

Koliko puta smo samo svi čuli kako je potrebno da se nešto radi ili nikako ne radi kako bi naši gedžeti trajali što duže? Primera je veliki broj, saveta još veći, a uvek znamo nekoga kome se dogodilo nešto loše sa mobilnim telefonom jer nije slušao baš te savete. Da ne bismo lupali glavom o zid šta valja, a šta ne, onda evo nekih najčešćih dilema i njihovih rešenja.

Kada je reč o punjenu baterije za naše telefone, potrebno je voditi računa na koji način to radimo. Nikada ne koristite svoj računar kako biste dopunili bateriju, jer taj način povezivanja postoji samo za razmenu podataka, a ne za punjenje baterije. Uvek je punite tako što uključite punjač u utičnicu, nikako drugačije. Osim toga, punite telefon kada vidite da je na nekih 10-15 posto baterije do isključivanja. Savremeni telefoni nemaju memoriju kada su baterije u pitanju, pa će vam se desiti da se ugasi već na toliko posto, a da biste to preskočili, kao i njeno oštećenje, bolje je radite ovako. Legenda da telefon ne sme da bude na punjaču kad se napuni, nije tačna. On zna koliko mu je dovoljno i posle toga prekida da prima “informacije”, ali naravno, nemojte ga ni ostaviti predugo na punjaču.

gedžet Greške koje skraćuju život naših gedžeta

Jedna velika greška tiče se kupovine propratne opreme za telefone, kao što su punjači, slušalice i ostalo. Kako bi se smanjio trošak ili što brže došlo do potrebne opreme, ljudi često posežu za radnjama koje i nemaju licencu, te za kupovinom bilo kog brenda. Uvek gledajte da oprema bude od istog proizvođača kao što je i vaš telefon ili računar, te neki drugi gedžet, i nemojte to kupovati u servisnim radnjama koje nisu licencirane baš za taj brend.

gedžet2 Greške koje skraćuju život naših gedžeta

Wannabe TV

Editors choice