Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

Automobili i tehnologija

Greške koje skraćuju “život” naših gedžeta

1/3

Koliko puta smo samo svi čuli kako je potrebno da se nešto radi ili nikako ne radi kako bi naši gedžeti trajali što duže? Primera je veliki broj, saveta još veći, a uvek znamo nekoga kome se dogodilo nešto loše sa mobilnim telefonom jer nije slušao baš te savete. Da ne bismo lupali glavom o zid šta valja, a šta ne, onda evo nekih najčešćih dilema i njihovih rešenja.

Kada je reč o punjenu baterije za naše telefone, potrebno je voditi računa na koji način to radimo. Nikada ne koristite svoj računar kako biste dopunili bateriju, jer taj način povezivanja postoji samo za razmenu podataka, a ne za punjenje baterije. Uvek je punite tako što uključite punjač u utičnicu, nikako drugačije. Osim toga, punite telefon kada vidite da je na nekih 10-15 posto baterije do isključivanja. Savremeni telefoni nemaju memoriju kada su baterije u pitanju, pa će vam se desiti da se ugasi već na toliko posto, a da biste to preskočili, kao i njeno oštećenje, bolje je radite ovako. Legenda da telefon ne sme da bude na punjaču kad se napuni, nije tačna. On zna koliko mu je dovoljno i posle toga prekida da prima “informacije”, ali naravno, nemojte ga ni ostaviti predugo na punjaču.

gedžet Greške koje skraćuju život naših gedžeta

Jedna velika greška tiče se kupovine propratne opreme za telefone, kao što su punjači, slušalice i ostalo. Kako bi se smanjio trošak ili što brže došlo do potrebne opreme, ljudi često posežu za radnjama koje i nemaju licencu, te za kupovinom bilo kog brenda. Uvek gledajte da oprema bude od istog proizvođača kao što je i vaš telefon ili računar, te neki drugi gedžet, i nemojte to kupovati u servisnim radnjama koje nisu licencirane baš za taj brend.

gedžet2 Greške koje skraćuju život naših gedžeta

Wannabe TV

Editors choice