Šesnaesti HI-FILES SHOW, najveći domaći sajam audio i video tehnike sa decenijskom tradicijom, biće održan 1. i 2. oktobra u hotelu Holiday Inn u Beogradu. Posetioci sajma imaće priliku da vide i čuju aktuelnu ponudu hi-fi i audio-video uređaja, uz veliki broj premijera audio-video noviteta za domaće tržište, a sve to u salama i sobama hotela na prvom i drugom spratu. 

HI FILES SHOW najveci sajam audio video tehnike na domacem trzistu 3 HI FILES SHOW   najveći sajam audio video tehnike na domaćem tržištu

Veliku atrakciju za sve ljubitelje dobrog zvuka predstavljaće pojačala i zvučnici domaćih proizvođača, koji se kao ekskluziva prodaju na svetskom tržištu.

Među brojnim izlagačima ove godine naći će se: 4Audio, Acoustic Invader, Audio plus, Auris Audio, Ecoform Audio, EarMen, M-Kabl, Soulines, Sretenović Audio, Synthesis (Hrvatska), Teoharov Audio (S. Makedonija), Velikinac Audio Lab, Vox Trade i Way Cables.

HI FILES SHOW najveci sajam audio video tehnike na domacem trzistu 1 HI FILES SHOW   najveći sajam audio video tehnike na domaćem tržištu

Sajam će 1. i 2. oktobra trajati od 12 do 19 časova u hotelu Holiday Inn u ulici Španskih boraca 74 na Novom Beogradu. Cena ulaznica je 400 dinara i mogu se kupiti u toku trajanja sajma.

Detaljnije informacije o izlagačima mogu se naći na sajtu www.hi-files.show.

Comments