Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Hologram i 3D efekti, BUDUĆNOST umetnosti i marketinga

Hologram i 3D efekti, BUDUĆNOST umetnosti i marketinga

1/3

Svako dete može kod kuće da napravi hologram, uz pomoć smart fona i malo ručnog rada sa plastičnom folijom, makazicama i selotejpom – nedavno se na YouTube pojavilo uputstvo i moje dete, koje je na moj užas i strahotu, valjda intravenozno priključeno na net, napravilo je čaroliju, na moje potpuno oduševljenje. Moj način razmišljanja, moji strahovi i ubeđenja o tome šta je umetnost, a šta magija, šta je zdravo, a šta opasno, možda su suštinski istiniti, ali očigledno zahtevaju korekciju i prilagođavanje. Kad sam videla kako se u mraku iz detetovog dlana uzdiže i pulsira mala, električno plava meduza, bila sam potpuno očarana, a kad je svetlo upaljeno i trik razjašnjen, ostala sam duboko zamišljena. Nekako u tih par dana, moji prijatelji na Facebook-u su počeli da linkuju slične čarolije i morala sam da obratim pažnju. U svetu kreativnosti dešava se revolucija, a ako nisam učesnik, barem mogu da budem oduševljena publika.

Ono što je posebno revolucionarno, to je da su instrumenti magije potpuno upotrebljivi u marketinške svrhe i da čarolija vrlo lako i vrlo brzo, može da postane mejnstrim i komercijala. Koliko god ideja bila inovativna, jedinstvena i zapanjujuća, magija može da se odigra u restoranu, na vašem tanjiru, kao što prikazuje “Le Petit Chef” – čitav film, kao desert za vašim stolom:

Wannabe TV

Editors choice