Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Intervju: Nichim Izazvan, bloger

Intervju: Nichim Izazvan, bloger

1/2

Milan Vučićević je javnosti mnogo poznatiji pod pseudonimom Nichim Izazvan. Važi za poznatog blogera i uticajnog tviteraša, a s obzirom na to da voli avanture, Fiat Jeep Renegade se nametnuo kao idealan saputnik u osvajanju novih vrhova. Tim povodom, za naš magazin Nichim Izazvan govori o svojim sličnostima sa ovim moćnim automobilom, objašnjava šta za njega znači Jeep stil života, ali i otkriva ko su bolji vozači: muškarci ili žene!

WANNABE MAN: Otkrij nam tajnu. Da li su automobili omiljena “igračka” muškarcima?

NICHIM IZAZVAN: Automobili jesu bili moja omiljena igračka dok sam bio mali. Ali kasnije su se stvari promenile. Kako sam odrastao, nisam bio lud za automobilima i skupim mašinama. Jednostavno sam na njih gledao kao prevozno sredstvo. Mislim da automobil treba da služi nama, a ne obrnuto. Danas me privlače dizajn i filozofija koja stoji iza nekog brenda automobila. To su definitivno dve stvari koje mogu da mi privuku pažnju.

Rođen si u Beogradu. Da li ti prija “džungla na asfaltu” ili se ponekad uželiš prirode? Gde tada odlaziš?

Verujem u savršen balans. Urbana džungla jeste moje prirodno stanište i tu crpim pokretačku energiju. Ali istovremeno imam jaku povezanost sa prirodom i često bežim van grada. Obožavam planine i sela Srbije. Volim Šumadiju, a najčešće u poslednje vreme pobegnem na Taru.

nichim izazvan1 Intervju: Nichim Izazvan, bloger

Da li te više privlače urbane metropole ili egzotične destinacije?

Sa obzirom na to da sam živeo u velikim metropolama, zavoleo sam gužvu i brz tempo života. Egzotične destinacije su sjajne, ali isključivo ako idem u neki avanturistički pohod. Odmor stvarno nije za mene i ako duže od par dana nemam šta da radim, unervozim se i postajem destruktivan. (smeh)

Kako voliš da organizuješ svoj odmor? Da li je on pun akcije i novih pustolovina, ili si više za “mirnije” varijante i lenčarenje?

Prvi deo pitanja je definitivno moj izbor. Vrhovi postoje da bi se osvajali, a ne da bi im se divio iz podnožja planine.

Koliko ti putovanja menjaju pogled na život i svet?

Sve je u našoj percepciji. I zato su putovanja sve, ona su od ključnog značaja za smer u kome će naš život otići. Najbolje učiš iz sopstvenog iskustva, a najviše iskustva stičeš životom u drugim zemljama. Kada izađeš iz svoje zone udobnosti i kada si primoran da prihvatiš nova znanja i veštine kako bi opstao.

Wannabe TV

Editors choice