Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Automobili i tehnologija

Intervju: Nichim Izazvan, bloger

1/2

Milan Vučićević je javnosti mnogo poznatiji pod pseudonimom Nichim Izazvan. Važi za poznatog blogera i uticajnog tviteraša, a s obzirom na to da voli avanture, Fiat Jeep Renegade se nametnuo kao idealan saputnik u osvajanju novih vrhova. Tim povodom, za naš magazin Nichim Izazvan govori o svojim sličnostima sa ovim moćnim automobilom, objašnjava šta za njega znači Jeep stil života, ali i otkriva ko su bolji vozači: muškarci ili žene!

WANNABE MAN: Otkrij nam tajnu. Da li su automobili omiljena “igračka” muškarcima?

NICHIM IZAZVAN: Automobili jesu bili moja omiljena igračka dok sam bio mali. Ali kasnije su se stvari promenile. Kako sam odrastao, nisam bio lud za automobilima i skupim mašinama. Jednostavno sam na njih gledao kao prevozno sredstvo. Mislim da automobil treba da služi nama, a ne obrnuto. Danas me privlače dizajn i filozofija koja stoji iza nekog brenda automobila. To su definitivno dve stvari koje mogu da mi privuku pažnju.

Rođen si u Beogradu. Da li ti prija “džungla na asfaltu” ili se ponekad uželiš prirode? Gde tada odlaziš?

Verujem u savršen balans. Urbana džungla jeste moje prirodno stanište i tu crpim pokretačku energiju. Ali istovremeno imam jaku povezanost sa prirodom i često bežim van grada. Obožavam planine i sela Srbije. Volim Šumadiju, a najčešće u poslednje vreme pobegnem na Taru.

nichim izazvan1 Intervju: Nichim Izazvan, bloger

Da li te više privlače urbane metropole ili egzotične destinacije?

Sa obzirom na to da sam živeo u velikim metropolama, zavoleo sam gužvu i brz tempo života. Egzotične destinacije su sjajne, ali isključivo ako idem u neki avanturistički pohod. Odmor stvarno nije za mene i ako duže od par dana nemam šta da radim, unervozim se i postajem destruktivan. (smeh)

Kako voliš da organizuješ svoj odmor? Da li je on pun akcije i novih pustolovina, ili si više za “mirnije” varijante i lenčarenje?

Prvi deo pitanja je definitivno moj izbor. Vrhovi postoje da bi se osvajali, a ne da bi im se divio iz podnožja planine.

Koliko ti putovanja menjaju pogled na život i svet?

Sve je u našoj percepciji. I zato su putovanja sve, ona su od ključnog značaja za smer u kome će naš život otići. Najbolje učiš iz sopstvenog iskustva, a najviše iskustva stičeš životom u drugim zemljama. Kada izađeš iz svoje zone udobnosti i kada si primoran da prihvatiš nova znanja i veštine kako bi opstao.

Wannabe TV

Editors choice