Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Automobili i tehnologija

Koliko te košta nepoštovanje propisa?

1/3

Koji su ispiti za vas najbitniji u životu? Mnoge ćete sigurno navesti, ali nemojte zaboraviti nikako onaj koji može da vas skupo košta. I u finansijskom, ali i nekom drugom smislu. Kada počnete da učite da vozite, da rešavate sve one silne testove i čitate priručnike koji će vam pomoći u tome da što uspešnije položite, za desetku naravno, vodite računa da sve dobro i dugoročno zapamtite. Kada sve propise savladate i ubacite u svoju rutinu, sebi ste stvorili već jednu veliku količinu bezbednosti, ali i manjak napisanih kazni. Ukoliko ne znate koje su posledice kada ne poštujete sva pravila, jer ste žurili ili ih možda niste dobro naučili, sada je pravo vreme da saznate.

Naseljena mesta veoma su dobro i vidno obeležena, te je poštovanje pravila kada je brzina kojom vozite obavezno. Međutim, ukoliko se desi da prođete ovako obeleženom zonom 140 km/h, nećete se dobro provesti. Kazna za ovaj prekršaj iznosi najmanje 15 dana zatvora ili kada se pretvori u novac, od 100 do 120 hiljada dinara, ali vam se piše i 14 kaznenih poena, što je u suštini i najgore od svega. Ista kazna će vas čekati i za druge prekršaje, poput kretanja u zoni usporenog saobraćaja brzinom od 80 km/h  ili kada se u zoni škole u naselju oko 14h krećete brzinom od 100 km/h. Kada je blizina škole u pitanju pravila su veoma jasna, te ako se u periodu oko 11 časova u blizini zone škole u naselju krećete brzinom od 85 km/h, kazna će iznositi od 15 do 30 hiljada dinara, kao i 6 kaznenih poena.

Koliko te košta nepoštovanje propisa Koliko te košta nepoštovanje propisa? Koliko te košta nepoštovanje propisa 4 Koliko te košta nepoštovanje propisa?

Wannabe TV

Editors choice