Iz linije Tesla tableta, predstavljamo vam vrhunski uređaj sa dijagonalom od 7 inča: Tesla Tablet H7 je neverovatno tanak, a posebno se ističe ekranom visoke rezolucije.

– Vrhunski IPS ekran rezolucije 1920×1200 pix za impresivnu sliku iz svakog ugla
– Izgled doveden do perfekcije ekranom od “ivice do ivice”
– Veoma čvrsto kućište sa neverovatno tankim profilom od samo 7,7mm
– Aluminijumsko telo, zaslužno za izuzetno malu težinu uređaja (265 grama)
– Najmoćniji Intel Atom Clovertrail + procesor za pouzdan i brz rad

Iz svoje ponude Tesla tableta, kompanija Comtrade danas predstavlja premijum model, Tesla Tablet H7. Zahvaljujući neverovatnom ekranu, elegantnom dizajnu, gotovo neosetnoj težini i ostalim vrhunskim karakteristikama, Tesla Tablet H7 brzo se pozicionirao kao lider u klasi tableta od 7 inča.

Neverovatan ekran

Slika govori više od reči, a kada je na tabletu od 7’’ gledate u rezoluciji od 1920×1200 – zaista ostajete bez daha, jer ekran Tesla Tableta H7 nadmašuje i Full HD standarde za televizore. Snažno osvetljenje omogućava neometan prikaz, čak i pod direktnim dnevnim svetlom, a IPS tehnologija čuva kvalitet boja – bez obzira na ugao gledanja. Idealan odnos ivica ekrana znatno olakšava čitanje raznovrsnih sadržaja kao što su PDF fajlovi, elektronske knjige ili internet stranice.

TESLA TABLET H7  Kompanija Comtrade predstavlja premijum model Tesla Tablet H7

Impresivan izgled

Kombinacija bele i srebrne boje sa naglašenom hromiranom linijom duž okvira, daje Tesla Tabletu H7 izuzetno atraktivan i elegantan izgled. Sa profilom od samo 7,7mm i ekranom koji se prostire od ivice do ivice, ovaj uređaj izgleda skupo i u najluksuznijem okruženju.

TESLA TABLET H7 side Kompanija Comtrade predstavlja premijum model Tesla Tablet H7

Snažan Intel hardver

Munjevito brzi rad Tesla Tableta H7 omogućava Intel Atom procesor sa dva jezgra koji paralelno obrađuje četiri zahteva, radi na maksimalnih 2GHz i izuzetno brzo pristupa RAM-u. Sve ovo obezbeđuje tečno i efikasno funkcionisanje, bez obzira da li surfujete internetom, čitate elektronske knjige ili ste prisutni na društvenim mrežama.

Tesla Tablet H7 3 Kompanija Comtrade predstavlja premijum model Tesla Tablet H7

Vanserijska izrada

U izradi Tesla Tableta H7 nije se štedelo na vrhunskim materijalima. Luksuzno aluminijumsko kućište zaslužno je za pouzdanu čvrstinu, ali i neverovatnu lakoću ovog uređaja. Težak samo 265 grama, Tesla Tablet H7 postavlja nove standarde prenosivosti u kategoriji tableta sa ekranom od 7 inča.

TESLA TABLET H7 Kompanija Comtrade predstavlja premijum model Tesla Tablet H7

Otvorene mogućnosti za proširenje

Tesla Tablet H7 raspolaže sa komotnih 16 GB brze fleš memorije od čega je korisniku na raspolaganju 12GB. Ako želite da povećate količinu prostora za snimanje podataka, na raspolaganju vam je mikro SD slot koji podržava kartice kapaciteta do 32 GB. Uz Tesla Tablet H7 kao dodatna oprema isporučuje se USB OTG adapter, pa na njega možete da priključite i drugu perifernu opremu, poput tastature i miša.

Navigacija u bezbroj situacija

Potreba za GPS navigacijom postala je neodvojivi deo savremenog života, a Tesla Tablet H7 olakšava svakodnevnu orijentaciju uz GPS sa mogućnošću AGPS određivanja položaja. AGPS (Assisted GPS) omogućava brže utvrđivanje vaše lokacije, uz uslov da ste povezani na WiFi mrežu. Naravno, GPS funkcioniše i bez WiFi mreže, a možete da koristite i Google Maps ili neki od popularnih navigacionih programa.

Tesla Tablet H7 u prodaji će se pojaviti odmah (od 25. avgusta 2014). Detaljne specifikacije i slike tableta nalaze se u prilogu, a više informacija potražite na www.tesla.info.

Comments