Pored automobila od kojih zastaje dah, kompanije su rešile da ne investiraju samo u četvorotočkaše, već i da naprave luksuzne predmete koji su itekako korisni i običnom svetu. Pa tako ako ne možete da kupite, na primer, Porsche možete kuhinju koja je skoro identična dizajnu automobila. Videćete i sami da kompanije nisu skoncentrisanje samo na ulaganje u jednu sferu, već novcem danas gotovo sve može da se kupi, pa ljubitelji luksuznih i skupih stvari zaista mogu da uživaju u divnim predmetima koje tehnologija nudi.

Mercedes-Benz stan

Kompanija Mercedes odlučila je da sarađuje sa vlasnicima stanova pa je u tu svrhu kreirala šest apartmana, a svaki od njih inspirisan je luksuznim modelima pomenutog brenda. U principu, ovi stanovi nisu na prodaju, ali možete da ih iznajmite po ceni od 300 funti za noć. Pa jeftinije od samog automobila svakako.

Mercedes Benz stan Luksuzni predmeti koje su proizvođači automobila napravili Mercedes Benz stan1 Luksuzni predmeti koje su proizvođači automobila napravili Mercedes Benz stan2 Luksuzni predmeti koje su proizvođači automobila napravili