Oni koji vole motore ne mogu da zamisle dan da ne provozaju svog omiljenog dvotočkaša. Oni prate sve novosti iz sveta motociklizma i trude se da “nabudže” svoj postojeći motor, ako već nemaju novac da kupe noviji tip.

Mi vam predstavljamo neke koje ćete sigurno sa uzdahom gledati, zato što puno koštaju, ali su zato i trenutno najbolje što se može videti na ulicama.

Midual Type 1

081914middle1  Motori koje ćete poželeti da imate

Ovaj francuski super elitni motor košta čitavih 185 hiljada dolara. Ima redizajniran volan, tako da izgleda kao neki space shuttle.

Triumph Bonneville Pegaso

Pegaso 2  Motori koje ćete poželeti da imate

Ovaj motor je stvarno jedinstven. Istovremeno je moderno stilizovan, ali i robustan.

Harley Davidson Livewire Electric Motorcycle

harley davidson livewire electric motorcycl Motori koje ćete poželeti da imate

Ovaj Harli će vas sigurno ostaviti bez teksta. Pored toga što nimalo ne podseća na njegovog pretka, još je i na struju. Na žalost, nije ni na prodaju, već se samo može iznajmiti za vožnju.

Brasse 31BLK Kawasaki Ninja Mod Kit

brasse ninja mod kit  Motori koje ćete poželeti da imate

Ne znam šta biste rekli na ovaj Kawasaki model za “nindže”! Deluje toliko moćno, da biste se verovatno osećali kao nindža kada sednete na njega. S’ druge strane je tako futuristički dizajniran, da bi na njemu mogli i Betmena da zamislite.

 2015 Indian Scout

Screen Shot 2014 09 17  Motori koje ćete poželeti da imate

Ovaj redizajnirani model čuvenog motora iz sedamdesetih, ima aluminijumski ram koji ga čini neverovatno lakim, kao i motor od preko 100 konjskih snaga.

Olivera Denčić

Comments