Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Automobili i tehnologija

Na pomolu još jedan Guglov muzički servis

Gugl uvodi novi muzički servis za korisnike pod nazivom “You Tube Music Key”. Istovremeno, Gugl će svoj muzički servis “Google Play Music All Access” preimenovati u “Google Music Key”.

“You Tube Music Key”  je internet radio gde će korisnici sami moći da izaberu šta će slušati i to bez reklama, a biće podržano i korišćenje aplikacije kada niste povezani na internet.

Probni period od mesec dana biće besplatan,  a posle toga će se naplaćivati 9.99 dolara po mesecu, i u tu cenu su uključena oba servisa. Razlika između ova dva servisa je u tome što će “Google Music Key” biti više orijentisan na zvanične pesme i isključivo audio, dok će na “Youtube Music Key” da se nalaze snimci sa koncerta, obrade pesama i remikse.

You Tube Music Key1 Na pomolu još jedan Guglov muzički servis

Prednost korišćenja ovih servisa na mobilnom uređaju u odnosu na sam Youtube je ta da sa “Google Music Key” dobijate samo audio, te je samim tim potreban manji protok, što znači da ćete moći da uživate u muzici na više mesta s obzirom da u Srbiji nije neuobičajeno da neki deo zemlje ima sporiji mobilni internet.

Još jedna prednost je ta što “Youtube Music Key” ima “Audio-only mode” koji vam omogućava da isključite ekran ili stavite aplikaciju u pozadinu a i dalje uživate u muzici, to je dobra vest zato što YouTube aplikacija uvek mora da bude aktivna da bi se reprodukovao zvuk.

Za sada je dodato preko 20 miliona pesama visokog kvaliteta, i to je sve pregledno organizovano po albumima i izvođačima.

Gugl je već kupio domen YouTubeMusicKey.com, ali i dalje se ne zna kada će ovaj servis biti dostupan pošto postoje glasine da je Gugl naišao na prepreke sa nekim izvođačima koji su zabrinuti za ovakav način pristupa muzici.

Mladen Mitrić

Wannabe TV

Editors choice