Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Automobili i tehnologija

Najbolje aplikacije za Android

Neke od ovih aplikacija poslužiće vam za zabavu, neke su korisne za vaš posao dok vam neke mogu služiti kao tehnička podrška. Predstavljamo vam aplikacije koje su popularne, korisne i koje morate imati u svom mobilnom telefonu.

Audible

Da li ste umorni od čitanja knjiga? Pa, sada možete i da ih slušate. Audible za Android je aplikacija koja ima servis audio knjiga koji sadrži skoro sva izdanja koja se nalaze na Amazonu. Ova aplikacija je veoma praktična, jer nećete morati da nosite sve knjige sa sobom.

audible za android Najbolje aplikacije za Android

WiFi File Transfer

Ova aplikacija vam omogućava prenos podataka sa vašeg telefona, kompjutera ili tablet računara preko WiFi-ja bez ikakvog povezivanja preko USB kabla. Korisnici mogu da prebacuju više fajlova u isto vreme, uključujući muziku, fotografije i video klipove.

Buzz Launcher

Dosadilo vam je kako izgleda pozadina vašeg telefona? Onda će vam Buzz Launcher aplikacija pomoći da spremite svoju pozadinu. Aplikacija sadrži teme, gedžete i menije koje možete prilagoditi svom telefonu. Ova zanimljiva aplikacija pomoći će vam da pozadina vašeg telefona uvek bude sređena.

SoundCloud

Skoro da ne postoji pesma koja se ne nalazi na SoundCloud aplikaciji. Ovo je najpopularnija muzička aplikacija. Na njoj se nalaze svi poznati svetski hitovi, remiksi, pesme koje se pevaju uživo, kao i pesme iz filmova. Ukoliko vam je porebna aplikacija preko koje ćete slušati muziku, ovaj servis je pravi izbor za vas!

Dropbox

Dropbox je trenutno jedna od najpopularnijih aplikacija. Ova aplikacija omogućava prostor za čuvanje i sinhronizaciju podataka između računara i mobilnih telefona. Potrebno je napraviti nalog na ovoj aplikaciji i vaši podaci biće sačuvani, a vi ćete moći da im pristupite sa bilo kog računara.

vine2 Najbolje aplikacije za Android

Vine

Vine je aplikacija za snimanja kratkih video-klipova u trajanju 4-6 sekundi. Ovaj sadržaj pogodan je za deljenje na društvenim mrežama. Vine je jedna od popularnijih aplikacija poslednjih meseci. Ako želite da zabeležite neki zanimljiv momenat, Vine će vam biti od pomoći.

Mirjana Radojević

Wannabe TV

Editors choice