Ukoliko ste veliki fanovi tehnologije i želite da idete u korak sa najnovijim vestima, za vas smo izdvojili tech YouTube kanale koje bi trebalo da zapratite. Na ovim kanalima pronaći ćete sve potrebne i proverene informacije i utiske o najnovijim modelima telefona, laptopova, računara, tastatura, monitora, slušalica, televizora, kamera, foto-aparata, dronova… Šta god da vas interesuje, možete pronaći na jednom ili više kanala sa naše liste u nastavku – od toga kako da izgradite PC po svojoj meri, preko recenzija proizvoda, pa sve do poznatog unboxing trenda.

Ovo su najbolji tech YouTube kanali po WMAN izboru:

MKBHD

Marques Brownlee svojim pratiocima pruža detaljne i pouzdane recenzije najnovijih modela pametnih telefona, kako androida tako i iPhonea, ali i druge tehnologije kao što su slušalice, pametni satovi, računari i pametna tehnologija za dom. Marques je takođe pokrenuo i podcast pod imenom Waveform – u kojem sa sagovornicima takođe obrađuje teme tehnologije i njenog uticaja na čovečanstvo on a greater scale.

Linus Tech Tips

Ukoliko su vam potrebni tech tips & tricks – ne tražite dalje. Otkrijte kako da ubrzate svoj internet, izgradite PC po želji ili sopstvenu RAM memoriju, a uz to se i zabavite uz unboxing, užasne tech savete sa TikToka i videe u kojima Linus Sebastijan hladi PC uz pomoć vatre. Bilo kako bilo, postoji razlog zašto je na ovaj kanal pretplaćeno čak 15 miliona ljudi.

Unbox Therapy

Lewis George Hilsenteger je kanadski content creator koji je dostigao veliku popularnost zahvaljujući svojim unboxing videima i recenzijama najrazličitijih proizvoda. Na Unbox Therapy kanalu pronaći ćete i recenzije električnih kola, pored recenzija game konzola, pametnih ekrana i druge tehnologije. Takođe, za sve filmofile – tu je i video unboxinga misteriozne Glass Onion kutije koju mu je poslao Netflix.

Sara Dietschy

Jedna od retkih žena na ovoj listi, Sara Dietschy, pružiće vam ne samo recenzije proizvoda, već i predloge tehnologije koju možete drugima uzeti kao poklon. Takođe, ona je svoje fanove sprovela kroz tech turu svog doma, a kreirala je i videe koji se dotiču tema kao što su AI, PC iz snova, tehnološki minimalizam i mesečne pretplate.

Hardware Unboxed

Na ovom YouTube kanalu možete pronaći iskrene i temeljne recenzije vrhunske tehnologije kreirane za potrebe gaminga. Hardveri, najbolji gejming monitori, custom PC izgradnja – you name it.

Hardware Canucks

Ukoliko ste u potrazi za najboljim tech dilovima, interesuju vas hardveri i želite da “razbijete” mitove o custom tehnologiji, na pravom ste mestu. Očekujte i recenzije najnovijih grafičkih karti, pametnih telefona, memorija i još mnogo toga. Na ovom kanalu možete pronaći recenzije specifičnih, najboljih hardvera na tržištu, kao i tutorijale o tome kako da izgradite svoj PC.

Bitwit

Na ovom kanalu možete naći recenzije tehnologije, ali takođe i uputstva kako da izgradite svoj PC i koje su najbolje komponente na tržištu koje za taj poduhvat možete iskoristiti. Takođe, pronađite ideje za najaktuelnije tech poklone i savete koju tehnologiju da odaberete ukoliko planirate da se prepustite gamingu u 2023. godini.

Mr Who’s The Boss

Na ovom YouTube kanalu nećete pronaći samo klasične recenzije, već i videe koji se fokusiraju na tehnologiju kao na celokupni fenomen. Od videa koji se bave pitanjem toga zašto je Elon Musk kupio Twitter, pa sve do toga da li BeReal aplikacija preuzima primat nad Instagramom – Mr Who’s The Boss tu je da vas edukuje i zabavi.

 

Gamer’s Nexus

Ukoliko sebe nazivate gejmerom, garantovano već pratite ovaj kanal. Ipak, ako svoje slobodno vreme tek planirate da prepustite igranju igrica – najbolje savete pronaći ćete na Gamer’s Nexus kanalu. Otkrijte šta vam je potrebno za izgradnju PC-a, kao i koji su najbolji delovi koji će vam obezbediti vrhunsko iskustvo igre.

Naslovna fotografija: instagram.com/linustech

Jovana Pantić 

Comments