Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Automobili i tehnologija

Najkompaktniji LG zvučnik po meri pravih ljubitelja filma i muzike

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je novi soundbar – LG Eclair (model QP5), najkompaktniji zvučnik do sada koji će se prvo pojaviti na tržištu Severne Amerike, pa u ostalim delovima sveta. Ova linija zvučnika je već dobila počasnu nagradu za inovaciju na sajmu CES 2021, jer prati savremeni način života zahvaljujući elegantnom, kompaktnom dizajnu koji se dobro uklapa u manje prostore pružajući očaravajući kvalitet zvuka.  

Uprkos svojoj veličini, LG Eclair ima moćne performanse sa podrškom za Dolby Atmos® i DTS: X, a neće uznemiravati komšije svojim snažnim basom zahvaljujući niskim vibracijama. Dimenzije uređaja su svega 296 x 59,9 x 126 mm – što je trećina širine prethodno najmanjeg LG zvučnika, 3.1.2-kanalnog Atmos soundbar-a, SP8YA – LG Eclair ima elegantan ovalan dizajn i može biti u crnoj ili beloj boji koja se besprekorno uklapa sa bilo kojim modernim dekorom. 

LG Eclair Black White 02 scaled e1626778282244 Najkompaktniji LG zvučnik po meri pravih ljubitelja filma i muzike

Napredni, 3.1.2-kanalni sistem LG Eclair sa bežičnim subvuferom koristi podešavanja Meridian Audio uz tehnologiju koja donosi izuzetan zvuk, prepun detalja i prostornosti. Meridian tehnologija Horizon kombinuje dvokanalni stereo sadržaj u fascinantan višekanalni audio format kako bi se dobio širi zvučni spektar za izvanredno iskustvo slušanja uz tonalnu ravnotežu za autentičan zvuk.

LG Eclair nudi i bolji ugođaj prilikom gledanja filmova zahvaljujući podršci za 4K koja omogućava gledaocima da uživaju u zapanjujućem 4K i HDR sadržaju, uključujući Dolby Vision, na svojim omiljenim striming kanalima. Pored toga, LG AI Sound Pro analizira sadržaj koji se reprodukuje i automatski primenjuje najbolje postavke zvuka, u zavisnosti od sadržaja u kojima korisnik najviše uživa, bilo da je reč o vestima, muzici ili filmovima.

LG Eclair White Lifestyle 02 scaled e1626778341873 Najkompaktniji LG zvučnik po meri pravih ljubitelja filma i muzike

LG Eclair ne samo da oživljava zvuk, već je i praktično dizajniran, tako da koristi manje kablova, a zvuk ne gubi na kvalitetu. To omogućava unapređena podrška za povratni zvuk (eARC) za prenos 5.1-kanalnog, 7.1-kanalnog očaravajućeg zvuka bez seckanja kao što su Dolby Atmos i DTS: X na kompatibilnim televizorima. Vlasnici ovogodišnjih modela LG televizora imaće dodatnu pogodnost autentičnog i čistog zvuka korišćenjem TV Sound Mode Share opcije, koja kombinuje procesorsku snagu najnovijih LG α (Alpha) AI procesora i AI Sound Pro – a za potpuni doživljaj.

Pored zvučnih performansi, LG je kreirao Eclair ne samo da bi poboljšao doživljaj kućnog gledanja i slušanja, već i da bi smanjio štetan uticaj na životnu sredinu, zbog čega je LG Eclair prepoznat od strane SGS Societe Generale de Surveillance SA iz Švajcarske kao ekološki proizvod. 

LG Electronics je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera.

Wannabe TV

Editors choice