Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Vodič kroz emotivni nered – za početnike

Kako da doneseš odluke koje menjaju život

Nisu svi treninzi isti, a ovo je pet vrsta treninga koje možete isprobati

Šta misliš da devojka očekuje od tebe – a šta je njoj zapravo bitno

DRAM BEND: “Izdati prvi album je kao da si završio osnovnu školu”

Ovo su najavljeni albumi koje nestrpljivo iščekujemo u ovoj godini!

Kako da all black stajlinge ovog proleća učinite zanimljivijim

Razlozi zbog kojih će vas devojke ostavljati (jer ste emotivno nedostupni)

Automobili i tehnologija

Najkompaktniji LG zvučnik po meri pravih ljubitelja filma i muzike

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je novi soundbar – LG Eclair (model QP5), najkompaktniji zvučnik do sada koji će se prvo pojaviti na tržištu Severne Amerike, pa u ostalim delovima sveta. Ova linija zvučnika je već dobila počasnu nagradu za inovaciju na sajmu CES 2021, jer prati savremeni način života zahvaljujući elegantnom, kompaktnom dizajnu koji se dobro uklapa u manje prostore pružajući očaravajući kvalitet zvuka.  

Uprkos svojoj veličini, LG Eclair ima moćne performanse sa podrškom za Dolby Atmos® i DTS: X, a neće uznemiravati komšije svojim snažnim basom zahvaljujući niskim vibracijama. Dimenzije uređaja su svega 296 x 59,9 x 126 mm – što je trećina širine prethodno najmanjeg LG zvučnika, 3.1.2-kanalnog Atmos soundbar-a, SP8YA – LG Eclair ima elegantan ovalan dizajn i može biti u crnoj ili beloj boji koja se besprekorno uklapa sa bilo kojim modernim dekorom. 

LG Eclair Black White 02 scaled e1626778282244 Najkompaktniji LG zvučnik po meri pravih ljubitelja filma i muzike

Napredni, 3.1.2-kanalni sistem LG Eclair sa bežičnim subvuferom koristi podešavanja Meridian Audio uz tehnologiju koja donosi izuzetan zvuk, prepun detalja i prostornosti. Meridian tehnologija Horizon kombinuje dvokanalni stereo sadržaj u fascinantan višekanalni audio format kako bi se dobio širi zvučni spektar za izvanredno iskustvo slušanja uz tonalnu ravnotežu za autentičan zvuk.

LG Eclair nudi i bolji ugođaj prilikom gledanja filmova zahvaljujući podršci za 4K koja omogućava gledaocima da uživaju u zapanjujućem 4K i HDR sadržaju, uključujući Dolby Vision, na svojim omiljenim striming kanalima. Pored toga, LG AI Sound Pro analizira sadržaj koji se reprodukuje i automatski primenjuje najbolje postavke zvuka, u zavisnosti od sadržaja u kojima korisnik najviše uživa, bilo da je reč o vestima, muzici ili filmovima.

LG Eclair White Lifestyle 02 scaled e1626778341873 Najkompaktniji LG zvučnik po meri pravih ljubitelja filma i muzike

LG Eclair ne samo da oživljava zvuk, već je i praktično dizajniran, tako da koristi manje kablova, a zvuk ne gubi na kvalitetu. To omogućava unapređena podrška za povratni zvuk (eARC) za prenos 5.1-kanalnog, 7.1-kanalnog očaravajućeg zvuka bez seckanja kao što su Dolby Atmos i DTS: X na kompatibilnim televizorima. Vlasnici ovogodišnjih modela LG televizora imaće dodatnu pogodnost autentičnog i čistog zvuka korišćenjem TV Sound Mode Share opcije, koja kombinuje procesorsku snagu najnovijih LG α (Alpha) AI procesora i AI Sound Pro – a za potpuni doživljaj.

Pored zvučnih performansi, LG je kreirao Eclair ne samo da bi poboljšao doživljaj kućnog gledanja i slušanja, već i da bi smanjio štetan uticaj na životnu sredinu, zbog čega je LG Eclair prepoznat od strane SGS Societe Generale de Surveillance SA iz Švajcarske kao ekološki proizvod. 

LG Electronics je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera.

Wannabe TV

Editors choice